Crikvenica u potrazi za novim, originalnim suvenirom

ČLANCI
9.5.2019. 9:57:00

Crikvenica u potrazi za novim, originalnim suvenirom
Ja, Crikvenica, dama s više od 130 godina najljepšeg radnoga staža, onoga u turizmu, tražim suvenir koji bi me najbolje promovirao te ojačao moju prepoznatljivost u kulturnom, povijesnom, tradicijskom i gastronomskom smislu.

Pobjednički suvenir zasigurno mora biti sredstvo komuniciranja sa sve konkurentnijim tržištem, treba podsjećati na boravak na mojoj rivijeri i buditi želju za povratkom na istu. 

Podsjetit ću vas na neke od prošlih suvenira: rimska amfora, Pavlinska torta, mirisni privjesak, crikvenički lončić, borše, podmetači za čaše, magneti…

Javni poziv je otvoren do 27. svibnja, a odabiru se tri najbolja suvenira od strane žirija Turističke zajednice Grada Crikvenice kojima će se dodijeliti novčane nagrade (2000, 1500 i 1000 kn). Radovi će biti predstavljeni na izložbi organiziranoj u okviru manifestacije „Kvarner Expo" čiji ću domaćin biti ja, Crikvenica, u razdoblju od 21. do 23. lipnja ove godine.
 
Crikvenica

Dragi moji građani, stanovnici moje predivne okolice, turisti zaljubljeni u moju baštinu i prirodne ljepote… Svi imate pravo sudjelovanja.

Dosadašnji natječaji su dali izvrsne rezultate, a sada mi iznova pomozite u iskanju najreprezentativnijeg suvenira koji će krasiti mnoge domove, poslovne prostore i sl., dok su uspomene te koje će biti ukras mnogih sjećanja diljem zemlje, ali i svijeta.
(l:crikvenica.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se