10. Kostrenski plivački maraton

ČLANCI
31.5.2019. 9:08:31

10. Kostrenski plivački maraton
10. Kostrenski plivački maraton održati će se u nedjelju, 16. lipnja s početkom u 11:00 sati. Radi se o prepoznatljivoj sportskoj manifestaciji koja se ove godine održava jubilarni, deseti put za redom.

Maraton je međunarodnog karaktera, organizira se u suradnji sa KDP Primorje (Rijeka), a svake godine okupi od 80 do 100 plivača maratonaca i rekreativaca iz Hrvatske, Slovenije i Italije.

Satnica maratona:

9:30 Konoba More: Prijava natjecatelja
11:00 Start utrka: 1500 m i 3000 m
12:30 Objed za sudionike
13:30 Proglašenje pobjednika

Prijave za sudjelovanje vrše se putem online formulara na web stranici KDP Primorje: www.kdp-primorje.hr ili na sam dan utrke.

Opis priznanja i nagrada:

 • 3000 m
  • Muškarci apsolutno i prema bodovnom sustavu
  • Žena apsolutno i prema bodovnom sustavu
   
 • 1500 m
  • Muškarci apsolutno i prema bodovnom sustavu
  • Žene apsolutno i prema bodovnom sustavu
 
Plivački maraton

Glavni organizatori: Turistička zajednica Općine Kostrena, KDP Primorje
Suorganizatori: Općina Kostrena, Konoba More, Hrvatski Crveni križ - Služba spašavanja života na vodi i ekološke zaštite priobalja
 
(tzo-kostrena.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se