Pošalji upit
Slanje…
O nama

ŽELJA d.o.o. - fasade i građevinski radovi, Rijeka


Tvrtka Želja nalazi se u Rijeci, gdje se dugi niz godina bavi građevinskim radovima. Tim od 14 zaposlenika koji se redovito educiraju, usavršavaju i stječu iskustvo na terenu garancija je za kvalitetu naših usluga, što će potvrditi i brojni zadovoljni klijenti. 

Naši građevinski radovi prvenstveno obuhvaćaju fasade i hidroizolacije, a dobre reference ostvarili smo i kao kvalitetan krovopokrivač i soboslikar na području Rijeke. Osim toga, uslugama su i strojno žbukanje, postavljanje gips kartonskih ploča - knaufa (pregradni zidovi, spušteni stropovi), keramičarski radovi, adaptacije stanova...  


 
Kad su fasade u pitanju, izrađujemo nove, popravljamo ili uklanjamo stare, postavljamo materijale za izolaciju...
 
Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mjestu, stoga poštujemo zadane rokove izvedbe, koristimo samo najkvalitetnije materijale za rad te svaki detalj radimo isključivo u dogovoru s vama. 
 
Za više informacija, pošaljite nam upit
 

Hidroizolacije


Hidroizolacija je važan korak u zaštiti stambenih ili poslovnih objekata. Prodru li veće količine vode i vlage kroz konstrukciju, imat ćete ozbiljan problem. 

Kvalitetno postavljene hidroizolacije produžit će vijek vašeg doma i učiniti boravak vidljivo ugodnijim. Garantiramo za svoj rad i izvodimo bitumenske, poliuretanske, bentonitne, PVC i ostale hidroizolacije krovova, terasa, podruma, garaža, podova...
Djelatnosti
 • Fasade, fasaderski radovi
 • Krovopokrivač: ravni krov, klasični krov
 • Hidroizolacije
 • Gips kartonski radovi - Knauf
 • Spušteni stropovi, pregradni zidovi
 • Licenca za izvođenje građevinskih radova na spomenicima kulture
 • Soboslikar
 • Ključ u ruke
 • Građevinski radovi
 • Podloge
 • Adaptacije
 • Rijeka
Proizvodi i usluge

Adaptacije

Obratite nam se s povjerenjem za kompletnu uslugu adaptacije vašeg stana ili kuće. Izvodimo sve radove prilikom adaptacija cijelog objekta ili pojedine prostorije, kuhinja, kupaonica i dr.
 
Naš tim čine provjereni keramičari, soboslikari, zidari i vodoinstalateri iza kojih stoje godine iskustva i mnogo uspješno završenih projekata.

Krovopokrivač i soboslikar, Rijeka


Krov kuće konstantno je izložen atmosferskim utjecajima. Stoga je jako važno da za takve poslove bude angažiran krovopokrivač koji će radove obaviti pravilno i s kvalitetnim materijalima. 

Krovopokrivači iz Želje u Rijeci izvode ravne i kose (klasične) krovove, postavljaju hidro i termoizolaciju, postavljaju oluke i ostalu limariju, ugrađuju krovne prozore, itd. 
 
Fasade Rijeka 

Imate stan, kuću ili građevinski objekt u Rijeci i treba vam soboslikar? Bez brige, naše usluge pokrivaju i farbanje zidova za što koristimo samo profesionalne materijale renomiranih proizvođača. 

Bilo da želite kompletno promijeniti boju vašeg interijera ili samo osvježiti zidove, naši soboslikari su vam na raspolaganju!
Reference
 • JGL Pharma Valley - Izvođenje fasada i soboslikarskih radova, kompletna adaptacija portirnice
 • Sakralni objekti Rijeka i Baška na Krku
 • Obnova Crkve Kozala
Naša ponuda
pogledaj više
Novosti

Kvalitetna fasada i izolacija: velika ušteda na računima

Stručno napravljena fasada dugoročno je isplativa investicija...

Obnova fasade, gradnja kuće - pronađite najboljeg građevinara i najbolju ponudu

Na eKvarneru.info pronađite popis građevinara - danas Vam predstavljamo građevinsku tvrtku Želja...
učitaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS
Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eKvarner.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se