Besplatni seminar: Alati za optimizaciju i analizu web stranica

NOVOSTI
16.10.2018. 9:25:10

Besplatni seminar: Alati za optimizaciju i analizu web stranica
Ulazak u svijet online promocije svakog poslovanja često se mistificira. Nerijetko se dogodi da neupućena osoba potroši značajna sredstva, a bez osjetnih rezultata.

Seminar će polaznicima omogućiti da razgovaraju s tehničkim osobama na ravnopravnoj razini i da razumiju sustave online promocije kako bi brzo mogli detektirati što im donosi korist, a što im troši ulaganje na manje efikasan način. Sve znanje je besplatno dostupno na internetu, a ovaj seminar će vam skratiti vrijeme učenja za nekoliko godina.
 
Vrijeme i mjesto održavanja: 25. listopada, STEP RI znanstveno-tehnologijski park – učionica na prvom katu: Radmile Matejčić 10, Rijeka 

Sadržaj:

  • koji su glavni trendovi u ponašanju internetskog korisnika
  • koji su besplatni alati dostupni za analizu vlastite web stranice
  • što je CTR i ostale osnovne metrike u digitalnom marketingu
  • koji alati nam pomažu u istraživanju tržišta
  • kako se prilagoditi za mobilni internet
  • kako gađati ciljanu publiku
  • što je remarketing

Predavač

Miroslav Varga stručnjak je za online marketing, statističke analize i data mining (rudarenje podataka). Diplomirao je na Fakultetu strojarstva i brodogradnje i apsolvirao je dva poslijediplomska studija. Trenutno radi u tvrtki Escape i predaje na nekoliko škola i institucija o temama vezanim uz online marketing. Jedini je hrvatski Google stručnjak u statusu djeda. Nositelj je svih Google AdWords i Google Analytics certifikata kao i certifikata GCT – Google certified trainer. Ima ogromno iskustvo u online promociji i prenosi to iskustvo nesebično na svakom seminaru.

Trajanje: od 9:00 do 16:00 h
Rok za prijavu: 24. listopada do 12 h ili do popunjavanja mjesta

Kotizacija: NE PLAĆA SE (financirano iz projekta EEN)

Napomena:
Prilikom zaprimanja prijava voditi će se računa je li seminar namijenjen prijavitelju. Prijava drugog djelatnika iz iste tvrtke moguća je u slučaju preostalih mjesta.
 
 
(l:step.uniri.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se