Webinar Vještine prezentiranja održava se u četvrtak 9. lipnja

SEMINARI I EDUKACIJE
1.6.2022. 9:58:49

Webinar Vještine prezentiranja održava se u četvrtak 9. lipnja
Iako smo neka iskustva prezentiranja već stekli kroz život, prezentiranje i dalje za mnoge od nas može predstavljati izazov ili neugodno iskustvo.

Brojne su situacije u kojima su svakome od nas trebale ili ponovo mogu zatrebati vještine prezentiranja – prezentirali smo naučeno znanje pred razredom u školi, prezentirali smo sebe na razgovorima za posao, a jednom kada smo zaposleni često prezentiramo svoju viziju nekog rješenja suradnicima i poslodavcima, kupcima, poslovnim partnerima ili investitorima.

Primjeri su brojni, ali jedno je svima zajedničko: vještina prezentiranja uvelike utječe na konačan uspjeh u postizanju cilja kojeg smo si zadali. 

Stoga će vještiji prezentatori imati više uspjeha u nadmetanju s manje vještijima i ponekad će zbog toga bolje prolaziti u životu.

Webinar „Vještine prezentiranja" je namijenjen svima koji su željni poraditi na uvježbavanju svojih prezentacijskih vještina, ali nisu imali priliku sudjelovati na sličnim edukacijama.

Sadržaj edukacije

O svrhama javnih nastupa

  • Svrsi se prilagođava struktura izlaganja, sadržaj, duljina trajanja, mjesto izvođenja i drugo.
 
Različite strukture izlaganja

  • Ovisno o svrsi i cilju, publika lakše prati i pamti izlaganje ako je primjereno strukturirano
 
Subjektivni i objektivni elementi u pripremi prezentiranja

  • Svijest o postojanju tih elemenata omogućava kvalitetniju pripremu i postizanje boljih rezultata.
 
Načini uvježbavanja za javni nastup

  • Korištenje uputa za uvježbavanje vodi prema unapređenju prezentacijskih vještina. 

Primjeri dobrih prezentacijskih javnih govora

  • Analizom na primjerima lakše se uči i pamti prezentirano.

Autor i predavač

Mr. sc. Neven Tamarut, dipl. oec. imenovan je direktorom za razvoj poslovanja u Znanstveno- tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci d.o.o u veljači 2009. na kojoj poziciji i danas radi kao odgovorna osoba za razvoj inkubacijskih programa za osnivanje i razvoj poduzeća utemeljenih na novim znanjima i inovacijama. U sklopu radnog mjesta g. Tamarut je prošao i dalje se usavršava u području zaštite intelektualnog vlasništva i licenciranja te korisnike STeP Ri-a savjetuje u programima potpore. 

G. Tamarut ima od prije 11 godina radnog iskustva poslovanja i upravljanja u komercijalnom sektoru u maloprodaji, veleprodaji te distribuciji u organizacijama s preko 2.500 zaposlenika. Na tim poslovima, imao je priliku raditi na uvođenju promjena u organizaciji s ciljem rasta i razvoja poslovanja. G. Tamarut ima diplomu Ekonomskog fakulteta u Rijeci, a u lipnju 2010 na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu obranio je magistarski rad na poslijediplomskom studiju Poslovno upravljanje (MBA) i stekao zvanje magistra znanosti. G. Tamarut posjeduje certifikat od WIPO organizacije o završetku usavršavanja u programu osposobljavanja za Upravljanje intelektualnim vlasništvom.


Rok za prijavu je 8. lipnja 2022. do 12 sati ili do popunjavanja mjesta

Broj mjesta je ograničen!

Bit ćete pravovremeno obaviješteni o prihvaćanju prijave. Prilikom zaprimanja prijava vodit će se računa je li seminar namijenjen prijavitelju.

Prijava drugog djelatnika iz iste tvrtke moguća je u slučaju preostalih mjesta.
 
(I: step.uniri.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više