Besplatna radionica: Digitalni marketing

NOVOSTI
11.11.2019. 8:50:25

Besplatna radionica: Digitalni marketing
S obzirom na iskazani interes članova, Udruženje obrtnika Rijeka organizira besplatnu radionicu „Digitalni marketing" koja će se održati u četvrtak, 14. studenoga u vremenu od 17:00 do 21:00 sati na adresi Udruženja obrtnika Rijeka, Vukovarska 21 (Edukacijski centar u prizemlju zgrade).

Digitalni marketing postaje neizostavni dio poslovne strategije u suvremenom poslovanju. Iako mnogi o njemu pričaju, mnogi ne znaju kako točno funkcionira, na ovoj edukaciji saznajte sve iz prve ruke.. Također ćete dobiti odgovore na pitanja poput Zašto je digitalni znatno isplativiji u odnosu na klasični tzv. "offline” marketing? ili Trebaju li mi zaista web stranica i društvene mreže?

Uz praktične primjere i vježbe upoznati ćete prednosti vođenja profila na društvenim mrežama, upravljanje sadržajem, internet oglašavanje, optimizacije za tražilice (SEO) te učinkovitog email marketinga.

Predavač: Luka Župarić, direktor tvrtke Cloud Car d.o.o. te programski voditelj inkubacijskih programa tvrtke Silos sa dugogodišnjim iskustvom u marketingu i PR-u te iskustvom u digitalnom marketingu.

Zbog lakšeg praćenja i vježbi na radionici preporuča se da polaznik sa sobom donese prenosno računalo (laptop).

Ukupni trošak radionice snosi Udruženje obrtnika Rijeka pa je ista za sve članove Udruženja besplatna!

Pravo prijave na radionicu imaju svi članovi (obrtnici i dobrovoljni članovi Udruženja), njihovi zaposlenici te članovi obiteljskog kućanstva sukladno Zakonu o obrtu, uz uvjet da im dug komorskog doprinosa ne premašuje dva kvartala (456,00 kn).

Prijave će se zaprimati do utorka, 12. studenog tj. do popunjenosti kapaciteta Edukacijskog centra na sljedeći mail: cehovi@obrtnici-rijeka.hr, s obaveznom naznakom za koju edukaciju se osoba prijavljuje („Digitalni marketing").

Za potrebe prijave potrebno je navesti sljedeće:
  • naziv, adresa sjedišta i OIB obrta;
  • status (vlasnik obrta/član obiteljskog kućanstva/zaposlenik) i
  • kontakt broj na koji vas možemo nazvati u slučaju dodatnih informacija.
(l: obrtnici-rijeka.hr)
 
Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se