Poziv na radionicu u Rijeci: brzo i jednostavno do web stranice na Mreži hrvatske kulture

NOVOSTI
11.12.2018. 8:45:41

Poziv na radionicu u Rijeci: brzo i jednostavno do web stranice na Mreži hrvatske kulture
U organizaciji novoosnovane Zajednice kulturno-umjetničkih udruga Primorsko-goranske županije i suorganizaciji Hrvatskog sabora kulture, održava se radionica „Brzo i jednostavno do web stranice na Mreži hrvatske kulture" koja je namijenjena svima koji ste zainteresirani za izradu vlastite web stranice na Mreži hrvatske kulture.
 
Radionica će biti održana 17. prosinca u 18:30 u Gradskoj vijećnici na adresi: Korzo 16, Rijeka.
 
Cilj radionice je educirati polaznike i pokazati im kako što jednostavnije izraditi vlastitu web stranicu na Mreži i kako koristiti sve njene mogućnosti.
 
Postanite dio jedinstvene Mreže hrvatske kulture, doprinesite raznolikosti kulturne ponude, brzo i jednostavno stvarajte objave, najavljujte svoja događanja, podijelite ih sa svima i sudjelujte u izradi jedinstvenog Kalendara kulturnih aktivnosti na razini Republike Hrvatske, a sve to potpuno besplatno.
 
Na radionici će se prikazati postupak izrade web stranice u nekoliko različitih varijanta, izrade postova (vijesti i blogova) te izrade najava. Preporuka je da sudionici ponesu svoja prijenosna računala kako bi na njima u toku radionice izrađivali vlastite web stranice te tako ovu radionicu učinili još efikasnijom.
 
Sve zainteresirani za radionicu popunjene prijavnice trebaju poslati zaključno do 16. prosinca putem adrese elektroničke pošte: tomislav.krizanec@hrsk.hr, kako bi se mogli osigurati tehnički uvijeti za održavanje iste.
 
Prijavnicu preuzmite ovdje: PRIJAVNICA
 
(l:eKvarner.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se