Pošalji upit
Slanje…
O nama

ROLETAR PREDOVIĆ

Roletar Predović nalazi se u Rijeci i u ponudi ima PVC, Alu i drvene rolete, žaluzine, trakaste zavjese, garažna rolo vrata, venecijanere i komarice.
 
Popravak roleta Rijeka, Krk, Gorski Kotar

Poslujemo od 1991. godine, a s godinama smo stekli bogato iskustvo čime gradimo kvalitetnu uslugu. Koristimo najnovije materijale prilagođene najvišim europskim standardima. Kvalitetan i pošten odnos s našim klijentima temelj je naše usluge, a povjerenje naših klijenata je naš krajnji cilj.
 
Popravak aluminijskih roleta Rijeka, Krk, Gorski Kotar
 

Popravak aluminijskih, PVC i drvenih roleta Rijeka, Krk

Vršimo sve popravke na vašim roletama - zamjena gurtne za potezanje rolete, zamjena ili popravak automata za uvlačenje gurtne, izmjena starih rolnica, promjena lagera, osovina, koloturnika, te ostalih dijelova.
 
Popravak roleta Rijeka, Krk, Gorski Kotar
 
Usluge obavljamo za pravne i fizičke osobe. Obratite nam se s povjerenjem!
091/ 502-66-52
 
 

Djelatnosti
  • Roletar Rijeka, Krk, Gorski Kotar
  • Alu, PVC i drvene rolete
  • Popravak aluminijskih, PVC i drvenih roleta Rijeka, Krk
  • Trakste zavjese
  • Venecijaneri
  • Komarice
Proizvodi i usluge

Rolete 

Rolete su primarna zaštita vašeg doma od zvuka, prevelike topline ili hladnoće. Rolete spadaju u najefikasnije sjenilo koje potpuno zamračuje prostor, a bezbrojne su i mogućnosti regulacije količine svjetlosti.
Zaštita topline iznutra u zimskom periodu godine znatno štedi toplinu grijanog prostora, a ljeti se štedi na potrošnji struje za klima uređaje jer se sprječava ulazak topline kroz otvore.

PVC rolete 

PVC rolete se proizvode od PVC granulata o kojemu ovisi kvaliteta i trajanje letvica. Pvc i Alu rolete najbolje su za zaštitu od sunca, topline, hladnoće, kiše i snijega. 
Odaberite boju prema svojim potrebama i željama. PVC rolete se pokreću trakom za podizanje ili špagom, a očekivani vijek trajanja je između 15 i 20 godina

Alu rolete

Alu rolete se proizvode iz gotovih aluminijskih ploča, uobičajeno su punjene poliuretanskom pjenom zbog njenih izolacijskih svojstava. Izbor boja je velik zbog materijala, a kvaliteta ovisi o debljini lima i postojanosti boja. Alu rolete dobar su izolator i obično se ugrađuju u vanjskim ili unutarnjim kutijama od PVC strukture. 

Drvene rolete

Drvene rolete polako padaju u zaborav jer osim velike težine i visoke cijene traže redovito održavanje. Kvaliteta ovisi o drvetu i obično se ugrađuju u zaštićenim objektima.
Vijek trajanja im je preko 50 godina uz pravilno održavanje.

Venecijaneri

Aluminijske žaluzine odnosno venecijaneri su jedan od najefikasnijih proizvoda kojim možete regulirati i dotok i smjer sunčeve svjetlosti. Proizvodimo ih po narudžbi kupaca, a paleta boja će vas ugodno iznenaditi. Odaberite boju i dimenzije prema uređenju vašeg interijera. Venecijanere možemo ugraditi na sve vrste prozora i kliznih stijena.

Trakaste zavjese

Trakaste zavjese odlične su za unutarnju zaštitu od sunca što opravdavaju svojom jednostavnošću, praktičnošću i estetskim izgledom.

U ponudi imamo veliki izbor materijala i tkanina, a ovisno o izboru uzorka može se dobiti profesionalan izgled u poslovnim prostorima i unijeti toplinu u privatan prostor. Pokreću se na lančić koji lagano otklizava trake u jednu stranu ili ih lagano rotira pod različitim kutovima radi dobivanja više svijetla.

Komarice

Komarice su aluminijski okviri sa zaštitnom mrežicom koji dozvoljavaju zraku da nesmetano ulazi u prostor, no istodobno sprečavaju ulazak insekata.
U našoj ponudi možete naći rolo komarice za koje je karakteristično da se prilagođavaju prozorima i roletama te imaju funkciju rolanja kada nisu potrebne.
Naša ponuda
pogledaj više
Novosti

Popravak rolete u nekoliko jednostavnih koraka

Popravite rolete sami i uštedite...
učitaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS
Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eKvarner.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više