Pošalji upit
Slanje…
O nama

Drvni centar Krin

Drvni centar Krin bavi se prodajom unutarnje i vanjske stolarije, pločastih materijala, građevinske stolarije, unutarnjih vrata, podnih i zidnih obloga, šperploča, ljepila za drvo, građevinskih oplata i ostalih proizvoda za interijer.
 
Zapošljavamo 8 kvalificiranih djelatnika te smo prepoznatljivi već godinama na širem području Rijeke kao kvalitetan tim. Nastojimo ponuditi asortiman koji najbolje odgovara potrebama naših kupaca, visoku kvalitetu i prihvatljive cijene.
 
radne ploce krin

Naše sjedište je smješteno na željezničkoj stanici u Jurdanima, na staroj cesti Rijeka – Trst. Imamo halu koja se rasprostire na 2000 m2 te raspolažemo strojem renomirane austrijske tvrtke Schelling za optimiziranje pločastih materijala te krojenje istog uz milimetarsku preciznost.

Obrada rubova pločastih materijala također se vrši na vrhunskom stroju marke OTT koji daje mogućnost lijepljenja melaminskih traka, ABS traka i drvenih letvica do debljine ruba 60 mm.
 
Posjedujemo vlastiti kombi kojim vršimo dostavu u bližoj i daljoj okolici prema željama naših kupaca. Kontinuirano ulažemo u mehanizaciju kako bi vam mogli isporučiti što kvalitetnije i raznovrsnije proizvode. 
 

Radne kuhinjske ploče

Sastavni dio svake kuhinje je radna površina ili radna kuhinjska ploča, a mi vam nudimo širok spektar dekora radnih ploča. Radne kuhinjske ploče iz naše ponude imaju veliku otpornost na ogrebotine, udarce, kemikalije i toplinu.
 
U ponudi imamo i izvlačne utičnice, prikladne i sve popularnije za korištenje upravo u kuhinjama.

izvlacna uticnica
 

Šperploče svih vrsta

Izrađujemo šperploče vrhunskih karakteristika, male težine i velike nosivosti, obične i vodootporne. Pogodne su za korištenje u interijerima plovila te za izradu raznih konstrukcija i projekata a materijali koji su dostupni su: mahagonij, hrast, breza, topola, bor i dr.
 
Obzirom na odlična svojstva, šperploče su neizostavan materijal u građevinarstvu, pošaljite nam upit i saznajte više o širokoj ponudi raznih vrsta šperploča!

Djelatnosti
 • RDFDadne kuhinjske ploče
 • Oplemenjeni iverali
 • Sirovi iverali
 • Blum okovi
 • Namještaj po mjeri
 • Sobna vrata po mjeri
 • Drvene obloge
 • Šperploče
 • Građevinske ploče, oplate - bažujke
 • Ljepilo za drvo
 • MDF Acryli
 • Primorsko goranska županija (otoci, Gorski kotar i Kvarner)
 • Istarska županija
 • Primorska Slovenija (Il.Bistrica, Podgrad, Jelšane)
Iz ponude izdvajamo: 
 
Katalozi fronti u ponudi:

 
Linea kolekcija:

Proizvodi i usluge

Blažujke, bosanke - vodootporne građevinske oplate

Blažujka ili bosanka višeslojno je ljepljena ploča protukliznih karakteristika, vlagootporna je te kao takva idealna za oblaganje svih transportnih vozila, kombija i prikolica. Korisna je i kod drugih projekata u graditeljstvu.
  
U našoj su ponudi hrapave i glatke blažujke raznih dimenzija.
 
Za potrebe svih projekata s drvom, uz drvnu građu, u našem asortimanu pronaći ćete i kvalitetna ljepila za drvo po povoljnim cijenama.

Lamelirane ploče, letvice, furniri

Bogata ponuda masivnog programa drvnog centra uključuje lamelirane ploče široke namjene izrađene od raznih vrsta drveta za izradu radnih pultova, stepenica i namještaja.
 
furnir krin 
Tu su i letvice raznih dimenzija, furniri za oblaganje pločastih materijala i brodski pod od masivnog drveta.
 
Pošaljite nam upit ili nas posjetite i nabavite sve za vaš idući projekt!
Reference

Naša ponuda
pogledaj više
Novosti

Uz ovakve pločaste materijale vaš namještaj po mjeri izgledat će fantastično

Drvni centar Krin iz Rijeke vam nudi bogat izbor medijapana, iverala i furnira za izradu namještaja...
učitaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eKvarner.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više