TRAŽIŠ? NAĐI.

KLESARIJA ORBAN

Obloge za kamine, kuhinjske radne površine, nadgrobni spomenici, Rijeka, Kastav
Naziv poslovnog subjekta:    KLESARIJA ORBAN
OIB:  94594188519
  Rubeši 160, Kastav 51215

Županija  Primorsko-goranska
E-mail  Kontaktirajte nas
Kontakt osoba  Dean Dukić
https://www.ekvarner.info/orban
Pridruži se
O NAMA

Klesarija Orban


Klesarija Orban osnovana je 2008. godine sa sjedištem u Kastvu i glavnom djelatnošću za rezanje, oblikovanje i ugradnju kamena. 

U okviru našeg proizvodnog programa nudimo Vam obloge za kamine, kuhinjske radne površine, kameni škaf, mramor, te nadgrobne spomenike. Svaki model kamina može se izvesti od više različitih vrsta materijala a mi ćemo ga napraviti upravo prema Vašim željama i potrebama kako bi se stilski što bolje uklopio u interijer vašeg doma. 
 
Kameni škaf, Rijeka, Kastav, klesarija Orban

Dugogodišnji rad u ovoj djelatnosti, iskusni majstori i kvalitetni strojevi garancija su kvalitete i postojanosti naših proizvoda. Cilj nam je i dalje ulagati u razvoj naše djelatnosti kako bismo u najvišoj mjeri zadovoljili potrebe svih naših klijenata.

Pošaljite nam upit i zatražite ponudu. 
 
Rubni kamen za bazene, Rijeka, kastav, Klesarija Orban
DJELATNOSTI

PROIZVODI I USLUGE

Rezanje i obrada kamena

 
Vršimo usluge rezanja i obrade kamena za razne namjene. Bilo da vam treba kameni škaf, kuhinjska radna ploča, obloge za kamin ili kameni podovi, naši stručnjaci za vas će ih izraditi kvalitetno i u zadanim rokovima. Dio ponude su i kamene stepenice, kako unutarnje tako i vanjske. 
 
Kuhinjske radne ploce, Rijeka, kastav, Klesarija Orban 

Kuhinjske radne površine

Specijalizirali smo se za izradu kuhinjskih radnih površine od kompozitnog umjetnog kamena i prirodnog granita koje najviše zadovoljavaju najviše zahtjeve dizajna i performansi. 
 

Obloge za kamine

Izrađujemo kamene obloge za kamine od granita, mramora i ostalih vrsta kamena.  POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu ekvarner.info

   
 
"KLESARIJA ORBAN" se nalazi u ovim kategorijama
Obloge za kamine, kuhinjske radne površine, kameni škaf, Rijeka, Kastav, Klesarija, obrada kamena, mramor, rezanje kamena

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se