Pošalji upit
Slanje…
O nama

Klesarija Orban


Klesarija Orban osnovana je 2008. godine sa sjedištem u Kastvu i glavnom djelatnošću za rezanje, oblikovanje i ugradnju kamena. 

U okviru našeg proizvodnog programa nudimo Vam obloge za kamine, kuhinjske radne površine, kameni škaf, mramor, te nadgrobne spomenike. Svaki model kamina može se izvesti od više različitih vrsta materijala a mi ćemo ga napraviti upravo prema Vašim željama i potrebama kako bi se stilski što bolje uklopio u interijer vašeg doma. 
 
Kameni škaf, Rijeka, Kastav, klesarija Orban

Dugogodišnji rad u ovoj djelatnosti, iskusni majstori i kvalitetni strojevi garancija su kvalitete i postojanosti naših proizvoda. Cilj nam je i dalje ulagati u razvoj naše djelatnosti kako bismo u najvišoj mjeri zadovoljili potrebe svih naših klijenata.

Pošaljite nam upit i zatražite ponudu. 
 
Rubni kamen za bazene, Rijeka, kastav, Klesarija Orban
Djelatnosti
Proizvodi i usluge

Rezanje i obrada kamena

 
Vršimo usluge rezanja i obrade kamena za razne namjene. Bilo da vam treba kameni škaf, kuhinjska radna ploča, obloge za kamin ili kameni podovi, naši stručnjaci za vas će ih izraditi kvalitetno i u zadanim rokovima. Dio ponude su i kamene stepenice, kako unutarnje tako i vanjske. 
 
Kuhinjske radne ploce, Rijeka, kastav, Klesarija Orban 

Kuhinjske radne površine

Specijalizirali smo se za izradu kuhinjskih radnih površine od kompozitnog umjetnog kamena i prirodnog granita koje najviše zadovoljavaju najviše zahtjeve dizajna i performansi. 
 

Obloge za kamine

Izrađujemo kamene obloge za kamine od granita, mramora i ostalih vrsta kamena. 
Naša ponuda
pogledaj više
Novosti

7 dobrih razloga da na rub bazena postavite prirodan kamen

Prirodni rubni kamen za bazene privlačno je dugotrajno i sigurno rješenje...
učitaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eKvarner.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više