Pošalji upit
Slanje…
O nama

Babaloo Design: Salon namještaja u Rijeci s uslugom dizajna interijera i 3D vizualizacija prostora

 
Babaloo Design moderni je salon namještaja u Rijeci koji odiše profesionalnošću i kreativnošću. Radimo i dizajn kao i sve poslove uređenjenja interijera. 
 
U našem ćete salonu pronaći dizajnerski namještaj modernog stila. Cilj nam je zadovoljiti svakog klijenta, vrhunskom izvedbom radova, kvalitetom ugrađene opreme i besprijekornom funkcionalnošću.

Čeka vas naše stručno i ljubazno osoblje, najviša kvaliteta proizvoda i ultimativni dizajn te jednostavna, minimalistička rješenja idealna za svaki interijer. 

Izrada koncepta

 
Sve kreće od koncepta koji je polazišna točka za svako uređenje interijera
Dovoljno je dostaviti kotirani tlocrt prostora koji želite urediti s naznačenim otvorima, smjerovima otvaranja i instalacijama. Kotirani tlocrt možemo i mi napraviti za vas, a zatim slijedi vaše iznošenje želja na osnovu čega mi slažemo željeno i izvedivo rješenje.

Idejno rješenje interijera

 
Idejno rješenje uređenja prostora crta se u 3D kompjuterskom programu čime se omogućuje stjecanje dojma o odnosu među elementima u prostoru. Gabaritni odnosi su realni, a materijali i boje ne daju stvarnu sliku. 
Idejno rješenje otklanja i najmanju vašu nedoumicu i omogućuje vam da "prošetate" kroz prostor. Projekt započinje nakon što su dogovorite sve detalje. 

Izrada projekta rasvjete

 
Nakon pozicioniranja elemenata u prostoru i nakon odabira materijala i boja, potrebno je izraditi projekt rasvjete
Postizanje željene atmosfere postiže se svijetlima - projekt se sastoji od izračuna intenziteta svijetla, smjera svjetlosnog snopa i djelovanja svjetla. 
Izradom projekta rasvjete svodimo mogućnost vaše eventualne greške na minimum. 

3D vizualizacija

 
Vizualizacija interijera je konačna dizajn varijanta, napravljena u suradnji između investitora i dizajnera Babaloo Designa.
Svrha vizualizacije je da se investitoru predoči konačna ideja i da dobije uvid u budući izgled prostora. 
Naš stručni tim na čelu s dizajnerom Alexom Pilepićem spreman je udovoljiti vašim željama i svojim iskustvom osmisliti novi životni ili poslovni prostor.

Dizajn i personaliziranje interijera

 
Izrada interijera po posebnim uvjetima i dimenzijama u današnje je vrijeme sve traženije, a njegove su prednosti to što daje maksimalnu funkcionalnost i iskoristivost određenom prostoru.
Gradnja objekata i prostorija nepravilnih stranica iziskuju mnogo znanja i truda. 
Funkcionalna popunjenost interijera kvalitetnim namještajem izuzetno su bitni kako bi se izbjegao estetski nesklad takvih prostorija. 
Takvi prostori nama su najveći izazov kojem se veselimo, a sa svojim idejnim rješenjima i dizajnom uspješno ga rješavamo.

Uređenje interijera - Svi potrebni radovi interijera

 
Uređenje interijera obuhvaća i zidarske, električarske, soboslikarske i instalaterske radove koje uspješno odrađujemo u suradnji s našim ovlaštenim kooperantima.
Vršimo nadzor za vrijeme svih radova i brinemo da svaka usluga bude odrađeno kako treba. 

Materiotecha

 
BABALOO CONCEPT STORE u svojoj ponudi nudi MATERIOTEKU koja se BESPLATNO može koristiti od strane arhitekata, dizajnera, investitora ili bilo koga iz branše. Marioteka je idealna za dizajnerske radionice te uređenje i stvaranje interijera. Pruža vam mogućnost usporedbe i izbora između raznih materijala za zidove, podove, tapete, zavjese, tepihe, zatim laminate, rasvjetu i svega ostalog potrebnog za opremanje prostora.
Možete uz pomoć projektora za prezentaciju projekata, vidjeti kako će vaše ideje izgledati te time olakšati dizajniranje jedinstvenog interijera.
Djelatnosti
 • Salon namještaja
 • Dizajn interijera
 • Uređenje interijera
 • 3D vizualizacija
 • Opremanje hotela
 • Dizajnerski namještaj
 • Idejna rješenja
 • Projektiranje
 • Rijeka
Uređenje interijera Rijeka

Reference
 
Neke od naših referenci:

 • Villa Arentz, Opatija
 • Villa Portheim, Opatija
 • Villa Pavlovac, Opatija
 • Hotel Atrium, Baška
 • Poliklinika Pavlić, Rijeka
 • Stomatološka ordinacija Komadina i Wolf, Rijeka
 •  
  3D vizualizacija za uređenje interijera Rijeka
  Naša ponuda
  pogledaj više
  Novosti

  Materioteka: nova dimenzija dizajna interijera

  Stvorite realnu percepciju dizajnerskih rješenja i virtualno prošetajte prostorom u Materioteci Babaloo concept storea u Rijeci....

  Savršeno uređenje doma: Predstavljamo vam Babaloo dizajn

  Razgovarali smo s dizajnerom interijera Alexom Pilepićem...
  učitaj više

  Recenzije

  OCIJENITE NAS     Pošaljite nam vaš upit

    Želim primati novosti s eKvarner.info

  Kategorije

  Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više