Pošalji upit
Slanje…
O nama

Ugradbeni ormari, kuhinje po mjeri, stolarija i masovni namještaj proizvodi su koje vam nudi Stolarija Horvat iz Crikvenice

 

Stolarija Horvat izrađuje ugradbene ormare, drvena stubišta, kuhinje po mjeri, masivni namještaj, uredski namještaj i ostale drvene proizvode koje vam naša stolarija nudi. 
Djelujemo na području Crikvenice još od davne 1978. godine.

 

Stolarija je veoma važan dio opreme svakog stana ili kuće, stoga posebno pazimo na vaše želje, ali i kvalitetu materijala i rada. U ponudi su ti najrazličitiji materijali od kojih izrađujemo stolariju i namještaj po mjeri, pri čemu svaki ima svoje prednosti. Naši stručni djelatnici rado će vam preporučiti optimalne materijale za stil koji želite. 


stolar crikvenica


Stalno se usavršavamo, ulažemo u nove tehnologije, koristimo najbolji materijali i vodimo stalnu briga o zaštiti okoliša. Kvalitetom i pouzdanošću pri realizaciji svojih usluga trajno pokušavamo ispunjavati potrebe i očekivanja naših kupaca.

Ugradbeni ormari, Crikvenica, Stolarija Horvat


Treba li vam dobar stolar,
kontaktirajte nas ili posjetite u Crikvenici!
Djelatnosti
  • Stolarija, stolar
  • Ugradbeni ormari
  • Kuhinje po mjeri
  • Drveno stepenište
  • Masivni namještaj
  • Uredski namještaj
Proizvodi i usluge

Ugradbeni ormari


Izrađujemo ugradbene ormare po mjeri od zida do zida te od poda do stropa koji će u potpunosti odgovarati dimenzijama vašeg prostora i vašim željama. U unutrašnjost ormara možemo postaviti ladice, police, košare, vješalice i nosače za odjeću i obuću i sve ostalo što vam može zatrebati.
 

Kuhinje po mjeri

 
Naše kuhinje izrađene po mjeri dolaze u različitim stilovima, bojama te su napravljene od različitih vrsta drva. Pri izradi kuhinja po mjeri u dogovoru s vama biramo kvalitetne materijale. 
 
Kuhinje po mjeri, Crikvenica, Stolarija Horvat

Drvena stubišta | Drvene stepenice

 
Drvene stepenice jedan su od centralnih ukrasa vašeg doma. Naši stručni djelatnici osim na estetiku pri izradi drvenog stubišta posebnu pozornost pridaju i njihovoj funkcinalnosti. Nudimo vam izradu unutarnjih drvenih stepenica po mjeri.  
 

Masivni namještaj

 
Izrađujemo kvalitetan masivni namještaj po mjeri koji će u vaš dom unijeti dozu topline. Izaberite najbolje za vas, nazovite nas. 

Recenzije

OCIJENITE NAS
Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eKvarner.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više