TRAŽIŠ? NAĐI.

STOLARIJA HORVAT

Ugradbeni ormari, kuhinje po mjeri, drvena stubišta, masivni namještaj, Crikvenica
Naziv poslovnog subjekta:    STOLARIJA HORVAT
  Podšupera 19, Crikvenica 51260

Županija  Primorsko-goranska županija
E-mail  Kontaktirajte nas
Kontakt osoba  Željko Horvat
https://www.ekvarner.info/stolarijahorvat
Pridruži se
O NAMA

Ugradbeni ormari, kuhinje po mjeri, stolarija i masovni namještaj proizvodi su koje vam nudi Stolarija Horvat iz Crikvenice

 

Stolarija Horvat izrađuje ugradbene ormare, drvena stubišta, kuhinje po mjeri, masivni namještaj, uredski namještaj i ostale drvene proizvode koje vam naša stolarija nudi. 
Djelujemo na području Crikvenice još od davne 1978. godine.

 

Stolarija je veoma važan dio opreme svakog stana ili kuće, stoga posebno pazimo na vaše želje, ali i kvalitetu materijala i rada. U ponudi su ti najrazličitiji materijali od kojih izrađujemo stolariju i namještaj po mjeri, pri čemu svaki ima svoje prednosti. Naši stručni djelatnici rado će vam preporučiti optimalne materijale za stil koji želite. 


Kuhinje po mjeri Crikvenica


Stalno se usavršavamo, ulažemo u nove tehnologije, koristimo najbolji materijali i vodimo stalnu briga o zaštiti okoliša. Kvalitetom i pouzdanošću pri realizaciji svojih usluga trajno pokušavamo ispunjavati potrebe i očekivanja naših kupaca.

Ugradbeni ormari, Crikvenica, Stolarija Horvat

Treba li vam dobar stolar,
kontaktirajte nas ili posjetite u Crikvenici!
DJELATNOSTI

  • Stolarija, stolar
  • Ugradbeni ormari
  • Kuhinje po mjeri
  • Drveno stepenište
  • Masivni namještaj
  • Uredski namještaj
PROIZVODI I USLUGE

Ugradbeni ormari


Izrađujemo ugradbene ormare po mjeri od zida do zida te od poda do stropa koji će u potpunosti odgovarati dimenzijama vašeg prostora i vašim željama. U unutrašnjost ormara možemo postaviti ladice, police, košare, vješalice i nosače za odjeću i obuću i sve ostalo što vam može zatrebati.
 

Kuhinje po mjeri

 
Naše kuhinje izrađene po mjeri dolaze u različitim stilovima, bojama te su napravljene od različitih vrsta drva. Pri izradi kuhinja po mjeri u dogovoru s vama biramo kvalitetne materijale. 
 
Kuhinje po mjeri, Crikvenica, Stolarija Horvat

Drvena stubišta | Drvene stepenice

 
Drvene stepenice jedan su od centralnih ukrasa vašeg doma. Naši stručni djelatnici osim na estetiku pri izradi drvenog stubišta posebnu pozornost pridaju i njihovoj funkcinalnosti. Nudimo vam izradu unutarnjih drvenih stepenica po mjeri.  
 

Masivni namještaj

 
Izrađujemo kvalitetan masivni namještaj po mjeri koji će u vaš dom unijeti dozu topline. Izaberite najbolje za vas, nazovite nas.  POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu ekvarner.info

   
 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se