Uključite se i pribilježite za manifestaciju "Bela nedeja 2018"

NAKON POSLA
14.9.2018. 9:19:48

Uključite se i pribilježite za manifestaciju  Bela nedeja 2018
Bela nedeja je jedna od najvećih i najpoznatijih manifestacija u Hrvatskoj i svakako najveći primorski sajam koji se u Kastvu preko šest stoljeća održava u čast mladog vina prve nedjelje mjeseca listopada. Običaj po kojem su Kastav i Kastavština nadaleko poznati zabilježio je već Zakon Grada Kastva od 1400. leta. Za Kastavštinu je ona uvijek bila početak i kraj poslovne godine, vrijeme dogovaranja poslova, ispostavljanja računa, vraćanja dugova, plaćanja poreza, a sve to pratio je veliki sajam od subote popodne do ponedjeljka navečer. 

Osnovno obilježje Bele nedeje je ponuda tek otočenog mladog, ali i odležanog vina uz domaće kulinarske specijalitete. Uz to uvijek se nudilo i sve ono što je manje ili više potrebno u svakodnevnom životu. 

Belu nedeju prate brojni gospodarski i kulturno-zabavni programi koji uz zanimljivu sajamsku ponudu na ulice i trgove Kastva privlače svakog dana bez obzira na vremenske prilike desetke tisuća posjetitelja, a tijekom trodnevne manifestacije Kastav pohodi i više od 100.000 posjetilaca.
 
 
Ovako veliki broj posjetitelja rezultat je atraktivnosti manifestacije, ponuda koja čeka posjetitelje i izuzetno je bogata, govorili mi o ponudi proizvoda široke potrošnje, gastro i eno ponudi, kao i o brojnim kulturnim i zabavnim programima. U vrijeme Bele nedeje Kastav nudi zadovoljstvo svim generacijama jer doista svatko pronalazi nešto za sebe. Stoga ne čudi "more ljudi" koje tradicionalno pohode Belu nedeju jer ona je atraktivna obiteljima, djeci, dobrom društvu, ali i poslovnim ljudima, kao i medijima koji manifestaciju uvelike prate. Jednostavno, Bela nedeja je rijetko viđena sinergija ponuđača i korisnika, svih generacija i svih ukusa i okusa.
 
Tradicija koja se ne propušta jest dolazak u Kastav, šetnja ulicama, degustacije, kupovina i zabava u dobrom društvu, a prepoznali su to i brojni turisti koji pristižu iz Hrvatske, ali i iz inozemstva, pa je pronaći slobodan krevet u Kastvu tijekom manifestacije pravo čudo. A to govori samo za sebe.
 

Kako Bela nedeja izgleda pogledajte i na Youtube-u.

Uključite se i pribilježite za „Belu nedeju 2018"

Ove godine „Bela nedeja" održava se 6., 7. i 8. listopada 2018. godine

Očekuje vas izvrsna mogućnost vaše prezentacije i uključenja u manifestaciju te ste pozvani na iskazivanje interesa za sudjelovanje u "Beloj nedeji 2018”!
 
Iskazivanje interesa moguće je prijavom voditelju manifestacije na jedan od navedenih načina:
  • pismeno na adresu: Grad Kastav, Zakona kastafskega 3, 51215 Kastav
  • telefonom na broj: 091-220-58-13
  • elektroničkom poštom na e-mail adresu: bela.nedeja@kastav.hr
  • telefaksom na broj 051-691-454
  • usmenim kontaktom s voditeljem manifestacije
Po prikupljanju prijava, voditelj manifestacije izvršit će raspodjelu mjesta u skladu s Odlukom o davanju dijela javne površine na privremeno korištenje radi održavanja manifestacije "Bela nedeja”.

Iskazivanje interesa realizirate u što skorijem roku kako bi pravodobno realizirali suradnju na obostrano zadovoljstvo.
 
(l:kastav.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se