TRAŽIŠ? NAĐI.

Halloween party u Crikvenici

NAKON POSLA
16.10.2018. 10:27:19

Halloween party u Crikvenici
Najzabavniji američki praznik neće zaobići niti Crikvenicu! Ovoga puta, sprema se HALLOWEEN PARTY u suradnji s Discotheque Pulse Crikvenica gdje se očekujte nezaboravan provod!
 
Kako bi ovaj party dosegao svoj maksimum, nastupit će dva već poznata DJ-a. Početak ove strašne večeri svojim performansama upotpuniti će DLLADDDD! Strani hitovi držat će sve na nogama do drugog dijela večeri. Za ludovanja do zore zadužen je mladi riječki DKUKYKY uz kojeg najpoznatijih hitova balkanske estrade neće sigurno nedostajati.

Kako bi atmosferu mrvicu užarili, neizostavne konfete samo će malo pripomoći ovoj strašnoj večeri.
U trenutku vrhunca atmosfere hrpa balona preplavit će klub u bojama Halloweena te pružiti nezaboravan party!

Iznenađenja neće zaobići ni sam klub koji će biti uređen upravo u stilu Noći Vještica! Strašni prizori iz horor okupirati će klub kojima je cilj bar malo prestrašiti posjetitelje.

Kako bi svima iz Rijeke kojima je problem prijevoz omogućili da sudjelujete u ovom nezaboravnom partyju, organizatori su pripremili Party bus s polaskom s delte u 21:30 i povratkom u 04:00 iz Crikvenice. Za party bus biti će posebne narukvice.

U stilu ovog partyja na popisu sniženih pića su:
  • MONKEY BRAIN SHOOTER = 20KN
  • VODKA-JUICE = 15KN
  • 1L VINO+1L KOLA = 100KN
Narukvice te stol/separe mogu se rezervirati kod ovlaštenih promotora.
 
Novosti pratite na Facebook stranici Događaja.
 
(l:ekvarner.info)


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se