Ovaj vikend održava se manifestacija "Crikvenica 4 Pets"

NAKON POSLA
19.9.2018. 9:08:16

Ovaj vikend održava se manifestacija  Crikvenica 4 Pets
Rivijera Crikvenica ne nudi zabavu samo za svoje goste i stanovnike, već i za njihove najbolje četveronožne prijatelje. U Crikvenici će se od 21. do 23. rujna održati drugi po redu „Crikvenica 4 Pets", manifestacija koja je u 2017. godini osvojila zasluženu nagradu „Simply The Best" za najbolje tematsko događanje višednevnog trajanja.

U petak, 21. rujna, u centru grada očekuje se sajam proizvoda i usluga za kućne ljubimce od 16 do 19 sati. Od 17 sati će Malinois klub „Kvarner" prezentirati Agility sport za pse, a održat će se i demonstracija osnova dresure i trikova sa psima te korisna interaktivna radionica s vlasnicima pasa. 

Subota, 22. rujna, dan je rezerviran za Nacionalnu kinološku izložbu CAC Crikvenica u organizaciji Hrvatskog kinološkog saveza od 9 do 17 sati te sajam proizvoda i usluga za kućne ljubimce od 10 do 19 sati u centru grada.

U nedjelju, 23. rujna, od 9 sati će se na glavnom trgu održavati likovna radionica za djecu, zabavljat će ih klaunovi, a uživat će i u dječjoj predstavi „Doktor od životinjica" te u dječjim plesnim i pjevačkim nastupima.  Od 17 sati slijedi karneval kućnih ljubimaca, a od 10 do 19 sati održavat će se, kao i svaki dan manifestacije, sajam proizvoda i usluga za kućne ljubimce. 
Na Gradskom plivalištu u Crikvenici od 15:30 sati počinje uređivanje i priprema ljubimaca za karneval, a s iste lokacije je start maškarane, tj. paškarane povorke ljubimaca i vlasnika.

Prijave ljubimaca na najveseliji ovogodišnji paskenbal se obavljaju u Info centru Crikvenica, putem e-maila: info@tzg-crikvenice.hr ili na broj mobitela 099 216 9313.

Osim mnogih drugih kvalitetnih razloga za posjet Crikvenici, ovo je jedan od boljih. A prije svega, povedite sa sobom svoje male i velike čupavce, bilo kao sudionike ili promatrače. 
 
Cijeli program manifestacije možete pogledati ovdje.

(l:crikva.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se