Izlagači prijavite se na 6. Rijeka Nautic Show!

NAKON POSLA
18.9.2018. 9:18:56

Izlagači prijavite se na 6. Rijeka Nautic Show!
6. Rijeka Nautic Show će se održati u Rijeci, od 28. do 30.rujna 2018. godine. Zahvaljujući povoljnom geografskom položaju, Rijeka se razvila u najvažniju hrvatsku morsku luku i najveći grad na sjevernom dijelu Jadrana.
 
Kopnom i morem najkraća je poveznica srednje Europe s prekomorskim destinacijama. Sve ove prednosti, dobile su dodatno na značenju ulaskom Hrvatske u članstvo Europske unije. Hrvatskom proizvodu znatno je olakšan put do velikog europskog tržišta, a Rijeka Nautic Show dobio je sasvim novu poslovnu dimenziju i mogućnosti razvoja.
 
Rijeka Nautic Show je novi moderan nautički sajam, primjeren potrebama izlagača i očekivanjima kupaca i posjetitelja, stoga ne iznenađuje da je vrlo brzo postao važno mjesto susreta nautičara, zaljubljenika u plovidbu, sportskih i rekreacijskih ribolovaca, ronioca, svih onih koji vole provoditi vrijeme na moru i uz more.
 
Usprkos negativnim trendovima većine velikih, tradicionalnih nautičkih sajmova, Rijeka Nautic Show bilježi značajan porast broja izlagača za što su zaslužni i dosadašnji prodajni rezultati izlagača. Zato, izlagači, ako ste svojom proizvodnjom, ponudom ili uslugom vezani na nautički sektor, 6. Rijeka Nautic Show odlična je prilika za predstavljanje i plovidbu prema zahtjevnom europskom nautičkom tržištu uz povoljne uvjete izlaganja i bogat popratni program.
 
Na sajmu Rijeka Nautic Show predstaviti će se sedamdesetak izlagača, proizvođača plovila, opreme te ponuđača usluga u nautici.
 
 
Svojim sudjelovanjem možete unaprijediti poslovanje i sadržajno obogatiti kvalitetu sajma, a FIRST MINUTE prijavom možete osigurati dodatne popuste i sudjelovanje učiniti još povoljnijim! Prijavnicu za sajam možete pronaći ovdje.

Radno vrijeme sajma: petak 11 - 19 sati, subota 9 - 19 sati, nedjelja 9 - 18 sati
 
Novosti možete pratiti na službenoj stranici Rijeka Nautic Showa-a te na Facebook stranici Događaja.

Ulaznice: 10,00 kn

Organizirane grupe studenata i učenika uz prethodnu najavu organizatoru imaju besplatan ulaz.

Rijeka Nautic Show je događaj koji ne smijete propustiti!

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se