TRAŽIŠ? NAĐI.

Stand-up komedija: Prvo gostovanje Studija Smijeha u gradu Krku

NAKON POSLA
22.10.2018. 9:05:27

Stand-up komedija: Prvo gostovanje Studija Smijeha u gradu Krku
U grad Krk, 27. listopada, po prvi put dolaze komičari jedinog kluba stand-up komedije u regiji, zagrebačkog Studija Smijeha. Svoje najbolje fore za krčko su gostovanje pripremili: voditelj večeri Goran Vinčić, najnoviji član standardne postave kluba Studija Smijeha Admir Adi Šećkanović, veteran pomaknutog humora Tihomir Paravina i dežurni Bosanac Marko Dejanović.

Uz organizaciji Udruge Kreativni Krk, ova večer stand-up komedije, održat će se u Velikoj gradskoj vijećnici s početkom u 20.30 sati, s time da se karte, čija je cijena 40,00 kn, mogu rezervirati putem inboxa Facebook profila Kreativnog Krka ili mailom na kreativnikrk@gmail.com.
 
Uz to, karte će se moći kupiti i na ulazu u Vijećnicu, neposredno pred početak predstave, ako dotad još uvijek budu raspoložive. Tome treba pridodati kako je predstava s obzirom na stil izražavanja bez imalo cenzure i uporno zabadanje nosa u tabu teme, samo za one starije od 16 godina. U tom vas slučaju očekuje sat i četrdeset minuta smijeha i iznimne zabave!
 
Novosti pratite na Facebook stranici Događaja.
 
 
(l:grad-krk.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se