Božićni party u clubu Gervais uz Belfast food

NAKON POSLA
18.12.2017. 8:44:52

Božićni party u clubu Gervais uz Belfast food
Club Gervaios širi blagdanski duh i daruje vas slobodnim ulazom na koncert grupe Belfast Food, a od vas zauzvrat očekuju samo da se dobro zabavite!

Grupa Befast Food nastala je 1996. godine, ali počeci grupe datiraju još u rane devedesete, kad su se trojka iz srednje muzičke škole u Rijeci – Marko Anić, Hrvoje Hodak i Sebastian Mavrić nalazili da bi uživali u zvucima koji potječu iz Irske i toliko su im se ti zvuci svidjeli da su ih počeli "skidati” i javno izvoditi na raznim mjestima u i oko Rijeke.

Prvi album izašao je 1997. pod naslovom "Live in Rijeka". Slijedi ”Zašto Zato” 1999. godine a oba albuma su izdana za izdavačku kuću Kondorcomm iz Zagreba. 2003. godine je za izdavačku kuću Dallas Records izdan treći album "Melodije Irske i Kvarnera”.

Belfast Food su se profilirali kao kvalitetan bend, kako svirački, tako i zabavljački. Od početaka baziraju svoju glazbu na spoju izvornog irskog zvuka s čvrsto odsviranom bazom, a u posljednje vrijeme, dodatni štih zvuku benda daju i elektronski prizvuci. Energičnim i pozitivno nabijenim koncertima publici garantiraju dobru svirku i odličan provod, pogotovo u vesele blagdanske dane!

Ulaz u klub otvara se u 21 sat, a koncert počinje u 22 sata.
Ulaz slobodan.
 
(I:festivalopatija.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se