Primorski trokut u Novom Vinodolskom

NAKON POSLA
5.7.2018. 9:19:38

Primorski trokut u Novom Vinodolskom
Primorski trokut zabavna je fešta u organizaciji Turističke zajednice Grada Novi Vinodolski i Grada Novi Vinodolski koja će se održati dana 23. srpnja (ponedjeljak) s početkom u 20,00 sati.

Za feštu je odabran potez od gradske plaža do Lopara uključujući i otočić Sveti Marin. Tako je zatvoren jedan zabavno gastronomski trokut koji nudi obilje dobre glazbe, hrane i pića.

Što se tiče glazbe biti će je na cijelom potezu gradskog parka, odnosno Šetnice dr. Franje Tuđmana, te na otočiću Sveti Marin.

Sigurno je posebna atrakcija otočić Sv. Marin gdje ćemo se potruditi našim gostima ponuditi pršut, domaća autohtona vina i pjenušce. Naravno sve to će popratiti glazbom u primorskom stilu.

Postavljanjem pontona na otočić biti će omogućen prilaz manjim plovilima otočiću, a cijelo vrijeme osigurat će se besplatan prijevoz od rivice do otočića.

Uz to najavljeno je da će u 24,00 sata s otočića biti vatromet.

Duž šetnice u parku, od kavane do Lopara postaviti će se štandovi, koji će ponuditi bogatstvo naših suvenira i autohtonih proizvoda.

Morem između kopna i otočića mladi jedriličari također će pokazati svoja znanja.

Sigurno je da će i ugostitelji u parku pružiti svoj maksimum poglavito ponudom ribe i tako zaokružiti ovu feštu.

Pozivaju se svi gosti i vikendaši da posjete ovu feštu i uživaju zajedno. Zasigurno će se i mnogi stanovnici grada spustiti do parka i tako se prisjetiti dragih uspomena na koje ih veže gradski park i šetnica u Novom Vinodolskom.

(l:tz-novi-vinodolski.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se