"Pogled u plavo" dolazi na Rab

NAKON POSLA
7.5.2018. 10:02:56

 Pogled u plavo  dolazi na Rab
Projekt Pogled u plavo svojim dosadašnjim djelovanjem mnogima je približio ronjenje i ponude u ronjenju kao i ljepote hrvatskog podmorja te će i ove godine Grad Rab omogućiti svojim sugrađanima i svim posjetiteljima Grada Raba da se kroz Pogled u plavo okušaju u ronjenju pod punom ronilačkom opremom 08. i 09. svibnja 2018. god. povodom proslave dana Grada Raba.

Svrha projekta i ove godine je promicanje ljepota hrvatskog podmorja, ronjenja i zaštite prirode, a osim toga promiče se i pozitivan stav prema sportu i tjelesnog aktivnosti.

Svi koji žele zaroniti imat će priliku  osjetiti čari ronjenja s ronilačkom opremom na centralnom trgu u Gradu Rabu pod punom ronilačkom opremom u kontroliranim uvjetima te uz maksimalnu sigurnost instruktora ronjenja. 

Besplatna probna ronjenja bit će omogućena svim posjetiteljima tijekom dva dana: 08. svibnja u periodu od 10:00h do 24:00h i 09. svibnja u periodu od 10:00 do 18:00h.

Na svoj već prepoznatljiv način u montažnom bazenu  instruktori ronjenja Nemo-Adria Rescue Teama koji su ujedno i članovi volonteri Specijalističke ronilačke postrojbe za spašavanje iz vode pri Uredu za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba zajedno s instruktorima ronjenja i roniocima Kluba podvodnih aktivnosti Amfora biti će na raspolaganju svim zainteresiranim posjetiteljima manifestacije.

Nakon kraće poduke o ronjenju i ronilačkoj opremi, zaronom u bazen posjetitelji će obići i podvodnu izložbu fotografija, poznatog hrvatskog podvodnog fotografa Marjana Radovića.

Manifestacija se odvija pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Republike Hrvatske.

Budite i vi dio projekta Pogled u plavo i zaronite na centralnom trgu u Gradu Rabu.

Za ugodno ronjenje uz glazbenu podršku pobrinulo se Hrvatsko društvo skladatelja i stručna služba ZAMP koji su se sa zadovoljstvom pridružili projektu.

Sva gostovanja Pogleda u plavo mogu se pratiti na službenim stranicama projekta Pogled u plavo te stranicama medijskih pokrovitelja projekta Narodnog radija, SCUBAlife magazina i ronilačkog web portala Gorgonija.com.
 
POGLED  U PLAVO
Kontakt osoba:
Andreja Vedrina, dipl.oec.
Voditeljica projekta Pogled u plavo
Mob: 098/859-413                           
Mail: marketing@pogleduplavo.hr 
 
(l:ekvarner.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se