Poduzetnici, prijavite se za izlaganje i B2B razgovore na sajmu Bakutel

BIZZDOGAĐANJA
10.9.2018. 8:41:22

Poduzetnici, prijavite se za izlaganje i B2B razgovore na sajmu Bakutel
HGK najavljuje organizaciju posjeta Azerbajdžanu i izlaganje na nacionalnom štandu na sajmu Bakutel od 04. do 07. prosinca.

Nakon oporavka cijena nafte i plina, opet se u Azerbajdžanu puno ulaže u razvoj telekomunikacijske infrastrukture i usluga te se nudi prilika hrvatskim tvrtkama za sklapanje posla.

HGK nastavlja tradiciju osmim uzastopnim posjetom Bakuu, glavnom gradu Azerbajdžana, i najvećem informatičkom sajmu Kaspijske regije. Zemlje u doticaju s Kaspijskim jezerom bogate su prirodnim resursima i prihode ulažu u nagli razvoj telekomunikacijske infrastrukture i napredne tehnologije. Zanimljive su sve vrste mobilnih aplikacija te rješenja za energetiku, telekomunikacije, zdravstvo, bankarstvo, poljoprivredu i javnu upravu. U planu su i unaprijed dogovoreni B2B razgovori s lokalnim partnerima u suradnji s Privremenim uredom RH.

Ponovno Ministarstvo komunikacija i visokih tehnologija Azerbajdžana stoji na raspolaganju za pomoć pri organizaciji B2B razgovora te subvencionira najam prostora na sajmu.
 
Ako vas zanima sudjelovanje na sajmu Bakutel, prijavite se putem poveznice do 18. rujna. Točni uvjeti sudjelovanja ovise o konačnom broju izlagača, ali predviđena cijena sudjelovanja ne prelazi 500 eura. U to je uključen prostor na štandu, prijava u katalog sajma te organizacija B2B razgovora.

Pitanja možete uputiti Udruženju za IT na afriedman@hgk.hr.
 
(l:hgk.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se