TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar: Situacijsko vodstvo

BIZZDOGAĐANJA
27.1.2020. 9:04:43

Seminar: Situacijsko vodstvo
Kroz trening Situacijsko vodstvo naučite prepoznati razinu kompetencija svojih zaposlenika te kako ih motivirati da daju sve od sebe, iz situacije u situaciju.  Sigurno ste se našli u situaciji kada vam se činilo da ste „zapeli" s nekim od članova tima ili ste možda primijetili da ste skloniji koristiti određeni stil vodstva u odnosu na ostale pa odabrane strategije nisu dale željene rezultate.

Rješenje leži u fleksibilnosti jer je praksa odavno pokazala da one size fits all pristup jednostavno ne dovodi do uspjeha. Model situacijskog vodstva počiva upravo na fleksibilnosti i učinkovit je alat koji menadžeru pruža jasne smjernice djelovanja, ubrzava razvoj kompetencija članova tima i jača njihovu motivaciju. Polazi od dva aspekta razine spremnosti zaposlenika; razine stručnosti s jedne i njihove trenutne motivacije i samopouzdanja s druge strane. Za svaku razvojnu fazu primjenjuju se različiti stilovi vođenja, uzimajući pritom u obzir i razinu složenosti zadatka koji se dodjeljuje.

Cilj treninga Situacijsko vodstvo je prepoznati vlastiti dominantni stil, naučiti prepoznati razinu spremnosti svojih zaposlenika; razinu njihovih kompetencija i njihovu motiviranost. Nakon treninga znat ćete odabrati odgovarajući stil vodstva, ovisno o situaciji, praktično ćete isprobati različite stilove i na taj način unaprijediti svoj način vodstva i ubrzati razvoj članova svog tima.
 
Vrijeme i mjesto održavanja: 04. veljače (09-16 h), u prostorijama HalPeta na adresi Iločka 1, Zagreb.

Kratki sadržaj:

  • Stilovi vođenja i ponašanja vođe
  • Prednosti situacijskog vodstva
  • Razine spremnosti zaposlenika
  • Model situacijskog vođenja
  • Dirigiranje
  • Poučavanje
  • Praćenje sudjelovanja
  • Delegiranje
  • Kako odabrati pravi stil i uspješno razvijati tim

Kome je trening Situacijsko vodstvo namijenjen?

Direktorima, menadžerima, voditeljima projekata, voditeljima timova i odjela i svima onima koji upravljaju timovima i ljudima i žele unaprijediti svoj stil vođenja i ubrzati svoj osobni razvoj i razvoj članova svog tima.
 

Kotizacija:

Redovna cijena za iznosi: 2.025,00 KN po osobi (PDV je uključen u cijenu)

Tijekom edukacije osigurani su topli i hladni napitci te obrok.
 
 
(l:halpet.hr)

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se