TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar: Asertivnost

BIZZDOGAĐANJA
29.1.2020. 10:07:02

Seminar: Asertivnost
Asertivnost je nekima nepoznata riječ, a mnogima je važna vještina u dolaženju do osobnih ili poslovnih ciljeva. Posjedovanjem upravo te vještine možemo se znati bolje izboriti za svoja prava. Imati dovoljno samopouzdanja za obranu vlastitih stavova bez agresivnosti ili nepoštivanja drugih ključna je društvena kompetencija.

Cilj treninga je upoznati polaznike sa samim pojmom asertivnosti, ali i asertivnošću kao vještinom te ih pripremiti za prepoznavanje situacija u kojima je potrebno djelovati na asertivan način. Nakon što savladate umijeće korištenja asertivnosti, imat ćete sposobnost jasnog izražavanja svega što vam smeta, znat ćete objasniti razloge zašto je to tako te precizno izraziti svoje zahtjeve, pritom ne ugrožavajući druge osobe. To je ujedno i glavna razlika između asertivnosti i agresije, dvaju pojmova koji se često, no i sasvim pogrešno, izjednačavaju.
 
Vrijeme i mjesto održavanja: 11. veljače (09-16 h),  u prostorijama HalPeta na adresi Iločka 1, Zagreb.

Koje su teme:

  • Što je asertivnost
  • Zašto i kada biti asertivan
  • Važnost i karakteristike asertivne komunikacije na poslu
  • Preduvjeti za asertivnost
  • Kako biti asertivan
  • Asertivne tehnike
Po uspješnom završetku programa, moći ćete razumjeti prednosti asertivnog ponašanja i braniti vlastita prava u odnosima s drugima. Znat ćete prepoznati tri osnovna komunikacijska stila i njihove moguće prednosti i posljedice. Koristit ćete „ja" izjave u svakodnevnoj komunikaciji za učinkovitiju suradnju s drugima i za konstruktivno rješavanje mogućih konflikata. Naučit ćete i pojačati vlastitu asertivnost primjenom šest komunikacijskih strategija u svojim svakodnevnim interakcijama s drugima.

Kome je trening namijenjen?

Svima koji žele unaprijediti komunikacijske vještine; direktorima, menadžerima, voditeljima projekata, timova, stručnjacima kao i zaposlenicima odjela prodaje, marketinga, proizvodnje, malih, velikih i srednjih poduzeća, jednako kao roditeljima, studentima i onima koji rade u direktnom kontaktu s ljudima.

Nemate dovoljno vremena za odlazak na trening? Nema problema, program Asertivnost dostupan je i online!
 

Kotizacija

Redovna cijena za otvoren trening iznosi: 2.025,00 kn po osobi (PDV je uključen u cijenu).
 
 
(l:halpet.hr)

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se