TRAŽIŠ? NAĐI.

Jedan od vodećih MIT stručnjaka stiže u Zagreb održati predavanje o digitalnoj transformaciji!

BIZZDOGAĐANJA
14.2.2020. 9:49:00

Jedan od vodećih MIT stručnjaka stiže u Zagreb održati predavanje o digitalnoj transformaciji!
Predavanje AIR Digitalna transformacija održat će jedan od vodećih svjetskih stručnjaka na tom području, profesor Joe Peppard s prestižnog Sveučilišta MIT, u četvrtak i petak, 20. i 21. veljače, u City Plazi Zagreb, na adresi Slavonska avenija 6.

Predavanje se održava u sklopu Akademije za industrijski razvoj (AIR), a profesoru Peppardu će se u izlaganju pridružiti Nataša Ćurić Martinčević, viša partnerica u konzultantskoj tvrtki Apsolon. Predavači će s polaznicima podijeliti najnovija saznanja iz globalne i domaće prakse u digitalnoj transformaciji, pokazati s kojim se sve izazovima tvrtke suočavaju u tom osjetljivom procesu te, najvažnije, podijeliti savjete i preporuke kako uspješno provesti digitalnu transformaciju u svojoj organizaciji.

Radionice i predavanja Akademije za industrijski razvoj namijenjene su poduzetnicima koji žele povećati svoju konkurentnost na tržištu, biti spremni za budućnost, brzo i učinkovito inovirati te internacionalizirati poslovanje.

Predavanje je besplatno za sve polaznike, a više informacija možete pronaći na WEBU na kojemu se možete i službeno prijaviti. Akademija za industrijski razvoj dio je Strateškog projekta za podršku inicijativa klastera konkurentnosti (KK.01.2.2.01), sufinanciranoga iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativnog programa konkurentnost i kohezija.

Korisnik Strateškog projekta za podršku inicijativa klastera konkurentnosti, u okviru kojega se održavaju edukacijske radionice AIR-a je Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, dok je Hrvatska gospodarska komora partner na projektu

(I: hgk.hr)

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se