TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar: 6 boja za razmišljanje; naučite razmišljati "outside the box"

BIZZDOGAĐANJA
28.1.2020. 9:28:51

Seminar: 6 boja za razmišljanje; naučite razmišljati  outside the box
Razmišljanje nas dovodi do raznih zaključaka. Zamislite samo gdje možete dospjeti ako u razmišljanje uključite malo kreativnosti. Što učiniti kada se borite s nejasnim i konfuznim rješenjima i idejama? Potrebno vam je brzo i efikasno rješenje, ali vas je strah odmaknuti se od usvojenih obrazaca razmišljanja. Vrlo često, niste ni svjesni da vam je potreban upravo drugačiji pristup, neobične, a opet potpuno logične tehnike koje mogu uvelike pomoći u sagledavanju i rješavanju problema.

HalPetovi treneri upoznat će vas s tehnikom paralelnog mišljenja, Six Thinking Hats®, kako biste jedan izazov, problem ili ideju mogli razmotriti iz više različitih gledišta i pritom oslobodili kreativca u sebi.

Ta tehnika pomoći će vam sagledati probleme, odluke i situacije iz različitih perspektiva, jednu po jednu, kako bi se dobila što šira slika. Ona potiče razmišljanje "out of the box" i vodi k stvaranju inovativnih rješenja, čini timski rad učinkovitijim te pospješuje motivaciju i ubrzava procese.

U ovoj vrlo učinkovitoj tehnici svaka boja šest šešira za razmišljanje predstavlja različit način razmišljanja temeljen na informacijama, emocijama, oprezu, optimizmu, kreativnosti i općoj slici.

Na HalPet treningu 6 boja za kreativno razmišljanje naučiti ćete kako biti kreativniji u rješavanju problema i kako izaći "van okvira".
 
Vrijeme i mjesto održavanja: seminar će se održati u tri termina: 07., 27. i 28. veljače (09-16 h), Iločka 1, Zagreb.

Otkrijte već danas kako rješavati svaki problem i donositi odluke pomoću 6 jednostavnih koraka.

Kratki sadržaj:

  • Kreativno, kritičko v.s. lateralno razmišljanje
  • Kako problem pretvoriti u priliku
  • Prednosti lateralnog razmišljanja
  • Tehnika 6 šešira za razmišljanje (6 Thinking hats)
  • Kada koristiti tehniku 6TH ®
  • Individualni problem, izazov ili situacije i kako ga jednostavno riješiti pomoću tehnike 6TH
  • Timski problem ili izazov i kako ga riješiti ga jednostavno riješiti pomoću tehnike 6TH

Kome je trening namijenjen?

Svima koji žele lakše donositi odluke i jednostavnije i smirenije rješavati probleme; poslovnim ljudima, studentima, svim odraslima, učenicima i djeci te  svima koji žele unaprijediti svoju učinkovitost u bilo kojem području svoga života i rada.
 

Kotizacija:

Redovna cijena iznosi: 1.562,50 kn po osobi (PDV je uključen u cijenu)

 
(l:halpet.hr)

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se