Konferencija: Poduzetnički mindset

BIZZDOGAĐANJA
9.8.2019. 9:22:58

Konferencija: Poduzetnički mindset

U organizaciji časopisa Poduzetnik i uz podršku programskog partnera, ugledne revizorsko-konzultantske tvrtke EY, u Zagrebu će se 12. rujna 2019., u prostorima Muzičke akademije u Zagrebu, održati jednodnevna konferencija pod nazivom Poduzetnički mindset.
 
Pod motom "Učinimo poduzetnike liderima društva" u Zagrebu će se okupiti najvažniji predstavnici hrvatske poduzetničke scene.

Vođeni glavnom idejom - Učinimo poduzetnike liderima društva – sudionici konferencije okupit će se s ciljem razmjene znanja i primjera iz prakse, učvršćivanja međusobne suradnje, snažnijeg umrežavanja i poticanja mladih na upornost, sinergiju i inovacije.

Na konferenciji će sudjelovati oko 300 poduzetnika, startupovaca i studenata iz svih krajeva Hrvatske, kao i potencijalnih ulagača te predstavnika resornih i financijskih institucija.

Sadržaj konferencije uključuje glavna izlaganja i panele, tijekom kojih će govornici ispričati vlastite priče, uspone, padove i naučene lekcije te svojim primjerom potaknuti druge na razmišljanje ili akciju.

Na kraju konferencije u zajednički okvir postavit će se zaključci svega izrečenog, čime se želi resornim institucijama ukazati na važnost poticanja zdravog poduzetništva, kao pokretača razvoja gospodarstva i pozitivnih promjena u hrvatskome društvu.

Kao glavni govornici nastupit će poduzetnici, sudionici i članovi žirija izbora EY Poduzetnik godine, kao što su predsjednik Uprave Atlantic Grupe Emil Tedeschi, Mate Rimac iz Rimac Automobila, Alan Sumina iz Nanobita, serijski poduzetnik i investitor Saša Cvetojević, ali i posebni gosti kao što je veleposlanik SAD-a u Republici Hrvatskoj Njegova Ekscelencija Robert Kohorst.

Cijena early bird ulaznica iznosi 1000,00  kn, a kupiti ih možete ovdje
 
(I: poduzetnickimindset.biz)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se