TRAŽIŠ? NAĐI.

Još danas se stignete prijaviti za Crikvenica International Health Tourism Conference (CIHT)

BIZZDOGAĐANJA
6.11.2019. 9:36:54

Još danas se stignete prijaviti za Crikvenica International Health Tourism Conference (CIHT)
Crikvenica International Health Tourism Conference (CIHT) ove godine održat će se sedmi put zaredom, po prvi put u Hotelu Katarina u Selcu, 07. i 08. studenoga Svjetski stručnjaci iz područja medicine, turizma, marketinga i obrazovanja raspravljat će o potencijalima, razvoju i izazovima zdravstvenog turizma.

Domaćin ovogodišnje konferencije CIHT-a je Selce i njegov nedavno obnovljeni Hotel Katarina, čime CIHT upoznaje sudionike sa zdravstveno-turističkim potencijalima ostalih turističkih središta Rivijere Crikvenica. Konferenciji će prisustvovati, između ostalog, osnivačica i predsjednica Medical Tourism Training Elizabeth Ziemba te vrhunski svjetski stručnjak za strateško brendiranje, marketing i iskustvo posjetitelja Doug Lansky.
 
Brendiranje, marketing, zdravlje, turizam, teme su koje će dominirati ovogodišnjom konferencijom. Saznajte više o potencijalima zdravstvenog turizma u Hrvatskoj, primjerima dobre prakse iz inozemstva, važnosti akreditiranja zdravstvenih ustanova, stvaranju brenda i mnogim drugim temama.

Direktorica Turističke zajednice Grada Crikvenice Marijana Biondić istaknula je položaj Crikvenice kao ključne destinacije turizma zdravlja s vrhunskim zdravstvenim ustanovama, raznovrsnom ponudom i kvalitetnim zdravstvenim uslugama. "Domaći i strani govornici iz različitih sektora na konferenciji pružiti će platformu za učenje i razvoj, posebice u segmentu brendiranja destinacije i medicinskih usluga”, rekla je Biondić.

Vladimir Mozetič, predsjednik Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera, naglasio je praksu CIHT-a da kroz godine ugošćuje vrsne stručnjake iz cijelog svijeta iz respektabilnih organizacija s količinom znanja i informacijama korisnima za daljnji razvoj zdravstvenog turizma Kvarnera. Mozetič je naglasio da ove godine gostovanje stručnjaka poput onih iz prestižne Klinike u Clevelandu i Mayo klinike, uz priznate brand managere, čini dragocjen kapital u daljnjem napretku i brendiranju zdravstvenog turizma, a krovne organizacije poput Klastera pomažu da zdravstveni turizam Kvarnera dosegne zavidnu razinu i postane relevantna destinacija zdravlja regije.

Konferencija će, između ostalog, ugostiti prof.dr.sc. Marija Škugora dr.med., voditelja Catherine & Edward Lozick zavoda za endokrinologiju i metabolizam te voditelja centra za obrazovanje pri klinici u Clevelandu te Rahul Kashyapa, dr.med. - znanstvenika i liječnika Intenzivne medicine s akademskim zvanjem docenta anesteziologije u Mayo klinici u Minnesoti, sve govornike na ovogodišnjoj konferenciji pronađite ovdje.

Očekuje se da će konferenciji prisustvovati više od 150 domaćih i inozemnih stručnjaka iz područja zdravstva i turizma, koji su na rukovodećim funkcijama priznatih zdravstveno-turističkih institucija i facilitatorskih agencija, raspored predavanja pronađite ovdje.

Prijave za konferenciju otvorene su do 07. studenoga, a kotizacija iznosi 750,00 kn.
 
Link za prijavu na konferenciju pronađite ovdje. 
 
(hia.com.hr/turizmoteka.hr)
 
Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se