TRAŽIŠ? NAĐI.

Međunarodna konferencija o zdravstvenom turizmu u Crikvenici

BIZZDOGAĐANJA
5.11.2018. 9:17:43

Međunarodna konferencija o zdravstvenom turizmu u Crikvenici
6. Međunarodna konferencija o zdravstvenom turizmu Crikvenice (Crikvenica International Health Tourism) održat će se 08. i 09. studenoga u hotelu Omorika u Crikvenici.

U organizaciji Turističke zajednice Crikvenice, Thalassotherapia Crikvenica i Kvarnera, dvodnevna konferencija okuplja lokalne i inozemne predavače i delegate s područja medicine, turizma i gospodarstva kako bi razgovarali o najnovijim trendovima u medicinskom turizmu.

Ovogodišnja konferencija biti će predstavljena u suradnji s Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, Sveučilišta u Rijeci i prvi će put uključiti i akademski odjel. Predavanja će se održati prvog dana konferencije, a drugi dan organiziraju posjete zdravstvenim ustanovama Kvarnera.

Dvodnevna konferencija donosi niz predavanja i radionica s više od 150 sudionika iz Amerike, Velike Britanije, Malezije, Njemačke, Poljske, Francuske, Slovačke, Mađarske i Hrvatske te ugošćuje najpoznatije svjetske stručnjake iz područja zdravstvenog turizma i gospodarstva.
 
Na konferenciji će biti obrađene i teme poput akreditacija u zdravstvenim ustanovama, povećanje vidljivosti zdravstveno-turističke ponude Hrvatske na internetu, privlačenje inozemnih pacijenata, izgradnja reputacije online, očekivanja i potrebe zdravstvenih turista iz Njemačke i ostale.

Osobitost konferencije su i tri radionice u organizaciji Oslo University Hospital, tvrtke Global Clinic Rating te tvrtke France Surgery.
 
Predviđen je i obilazak zdravstvenih institucija Kvarnera.

Konferencija pruža jedinstvenu priliku za istraživače na području zdravstvenog turizma da podijele svoje ideje i najnovija istraživanja. Organizacijski odbor poziva znanstvenike i istraživače da podnesu radove o sljedećim temama:
  • Zdravstveni turizam - globalni pristup i iskustva EU
  • Zdravstveni turizam u Hrvatskoj - strateški ciljevi i postignuća u praksi
  • Zdravstveni turizam u destinaciji
  • Trendovi zdravstvenog turizma i mogućnosti na tržištu turizma
  • Istraživanje primjera dobre prakse

Prijave

Ako se još niste prijavili za sudjelovanje, od 01. listopada do 08. studenog moguće je registrirati se po cijeni od 500 kuna putem online obrasca.
 
Sve informacije vezane za konferenciju, pratite na službenoj stranici.
 
(l:eKvarner.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se