Inspire Me još veća i jača stiže u Pulu

BIZZDOGAĐANJA
8.3.2018. 8:56:46

Inspire Me još veća i jača stiže u Pulu
Nakon pet konferencija u kojima je sudjelovalo 2.050 sudionika i 129 predavača, u Puli počinje nova sezona Inspire Me konferencije. Govornici će podijeliti svoje uspješne karijerne i poduzetničke priče, radionice održati vrhunski profesionalci, a sudionici doznati o mogućnostima za pokretanje vlastitog posla i karijere.

Konferencija u Puli imati će čak tri sesije (govori, radionice, pokreni posao i karijeru), a okupiti će 30 govornika i predavača te 50-ak kompanija i poduzetnika. U sklopu konferencije održat će se dva panela iz event managementa i turizma koji će okupiti najpoznatije stručnjake iz tih područja u Hrvatskoj.

Šuška se o brojnim poznatim imenima koji će sudjelovati na pulskom izdanju konferencije. Organizatori su dosad najavili sljedeće govornike i predavače: Alis Marić, pokretačicu Čitaj knjigu – najčitanijeg književnog bloga u regiji, Marijana Palić, direktora marketinga vodeće regionalne škole Cotrugli Business School, Marka Lončara, jednog od naših najpoznatijih fitness trenera, Morenu Milevoj, pokretačicu Brendaonice, Dejana Nemčića, poznatog humanitarca i pokretača međunarodnih projekata "Uživo sa svih kontinenata” i "Afrika možemo zajedno”, Marijanu Dabo Percan, vlasnicu Tijara modne agencije, Marka Bolkovića, pokretača Visualia festivala.

Sudionici će imati priliku sudjelovati u dvije ekskluzivne radionice: Brendaonici Morene Milevoj u kojoj će biti riječi o osobnom brendiranju i društvenim mrežama, te fitness radionici Marka Lončara, u kojoj će sudionici imati priliku izraditi svoj plan vježbi i prehrane.

Domaćin Inspire Me u Puli 24. ožujka biti će Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković", a konferencija se održava u organizaciji Start-Up udruge, portala eIstra.info i Istarske razvojne agencije. Za sudionike je odlična prilika za učenje i usavršavanje, poslušati inspirativne priče uspješnih pojedinaca, upoznavanje s novim tehnologijama te povezivanje s poduzetnicima i profesionalcima.

Zbog vrhunskih predavača, odlične atmosfere, networkinga i zabave u kratko vrijeme konferencija je postala nezaobilazno mjesto za sve one koje zanimaju inspirativne priče, osobni razvoj, karijera, poduzetništvo, tehnologija, motivacija i uspjeh.

Glavni dio konferencije su uspješne priče pojedinaca – poduzetnika, menadžera, sportaša, novinara, umjetnika, novinara i dr., koji će podijeliti svoja životna i poslovna iskustva. Održat će se i specijalizirane radionice, u kojima će profesionalci sudionike upoznati s temama iz područja poput financija, marketinga, IT, event menadžmenta, lifestylea, fitnessa, prehrane…

U sklopu konferencije brojne kompanije će predstaviti mogućnosti zapošljavanja, a institucije mogućnosti za pokretanje posla, rada i studija u inozemstvu te prilike koje nude EU fondovi. Sudionici će se moći upoznati i s najnovijim trendovima u području tehnologije, od čega vrijedi posebno izdvojiti prezentaciju i radionicu o 3D printerima.

Više informacija o konferenciji možete pratiti na web stranicama https://www.inspiremekonferencija.com te facebook stranicama. Early bird ulaznice po povoljnijim cijenama u prodaji su do 08.03., a dostupne su preko linka.

Inspire Me konferencija održana je do sada u pet gradova: Zagrebu, Rijeci, Puli, Osijeku i Zadru. Neki od najpoznatijih govornika bili su Lada Tedeschi Fiorio, Boris Žgomba, Nikola Žinić, Rob Anderson, Miroslav Ćiro Blažević, Davor Pavuna, Korado Korlević, Antonija Blaće, Andrea Andrassy, Ingrid Divković, Hermes Arriaga…
 
(I:eKvarner.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se