Besplatan seminar: Certifikacija vinarija prema IFS Food standardu

BIZZDOGAĐANJA
17.12.2019. 9:00:09

Besplatan seminar: Certifikacija vinarija prema IFS Food standardu
Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Pula i DNV GL Adriatica d.o.o. pozivaju na seminar Certifikacija vinarija prema IFS Food standardu koji će se održati u četvrtak, 16. siječanja od 10 do 13 sati u HGK – ŽK Pula, na adresi Cararrina 5.

Tijekom poludnevnog seminara polaznici će se kroz teoriju i primjere iz prakse upoznati s osnovnim zahtjevima IFS standarda i njegovom primjenom u vinarijama. Također, dio seminara će biti usmjeren na KO (Knock-Out) zahtjeve, kao i na probleme patvorenja proizvoda (Food Fraud).

Kome je seminar namijenjen: članovima uprava, voditeljima timova za sigurnost hrane, tehnolozima u proizvodnji, voditeljima procesa, vlasnicima i drugim osobama koje su na bilo koji način aktivno uključene u primjenu sustava upravljanja kvalitetom i sigurnošću proizvoda.
 
Organizatori su za predstavnike tvrtki članica HGK osigurali sudjelovanje bez plaćanja.

Teme koje seminar obrađuje:

  • Pregled IFS standarada
  • Vodič kroz normu – opće zahtjeve
  • Odgovornost Uprave
  • Sustav upravljanja kvalitetom i sigurnosti hrane
  • Upravljanje resursima
  • Planiranje i proizvodni proces
  • Mjerenja, analize, poboljšanja
  • Obrana hrane i vanjske inspekcije
  • Proces certifikacije
  • Benefiti za vinare
Posjedovanje certifikata proizvođaču vina je potvrda usklađenosti proizvoda sa zahtjevima norme te u trgovačkim krugovima predstavlja respektabilnu potvrdu ostvarenja visoke razine kvalitete i sigurnosti proizvoda. IFS certifikat je jamstvo potrošaču vina i dokaz da vinarija ispunjava zahtjeve za sigurnošću proizvoda koje su svojim dobavljačima postavili brojni međunarodni lanci supermarketa. Stoga, posjedovanje IFS certifikata omogućuje prodaju vina lancima supermarketa širom Europe.

Svoje sudjelovanje potvrdite ispunjavanjem prijavnog formulara najkasnije do 13. siječnja ili do ispunjenja kapaciteta dvorane.
 
 
(l:hgk.hr)
 
Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se