Ovog petka ne propustite Inspire Me konferenciju

BIZZDOGAĐANJA
10.11.2017. 10:22:43

Ovog petka ne propustite Inspire Me konferenciju
Inspire me konferencija jedinstvena je konferencija gdje imate priliku čuti priče uspješnih pojedinaca koji će s vama podijeliti ideje, znanja te životna i poslovna iskustva.

Svoje priče na konferenciji podijelit će Lada Tedeschi (Atlantic Grupa), Boris Žgomba (Uniline), Miroslav Ćiro Blažević (trener), Iva Šulentić (voditeljica), Ingrid Divković (književnica), Peter Hopwood (komunikacijski stručnjak), Damir Ciglar (CEO Imago), Hana Hadžiavdagić (TV voditeljica), Jelena Perić (blogerica), Tomislav Perko (putopisac), Božo Skoko (Millenium promocija), Tomislav Ricov (Pepermint), Adnan Mehmedović Medo (Fresh Island), Marko Lončar (fitness trener) i drugi.

Osim govora i panela održat će se i zanimljive radionice, u kojima će vodeći profesionalci sudionike upoznati s temama iz područja poput financija, marketinga, poduzetništva, event menagementa, lifestylea, fitnessa, prehrane itd.

Konferencija će se održati 17. studenog u City Plazi u Zagrebu (ex Hypo centar), a ovo je odlična prilika za sve sudionike da poslušaju inspirativne priče uspješnih pojedinaca te da se povežu s poduzetnicima i profesionalcima.

U sklopu konferencije brojne kompanije će predstaviti mogućnosti zapošljavanja, a institucije mogućnosti za pokretanje posla, rada i studija u inozemstvu te prilike koje nude EU fondovi.

Cijena ulaznica

Regularna ulaznica: 85.00 kn
Studenti - regular bird: 65.00 kn
 
Kupnju ulaznica i više informacija potražite na službenim stranicama Inspire Me konferencije
 
Inspire me Zagreb program
 
(I:eKvarner.info)Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se