Glazbeno-scenski festival: Riječke ljetne noći 2018

NAKON POSLA
2.7.2018. 9:01:43

Glazbeno-scenski festival: Riječke ljetne noći 2018
Objedinjene u sklopu događanja poznatih riječkih ljetnih manifestacija, ove će se godine petnaeste Riječke ljetne noći održati kao sastavni dio „Ljeta u prijestolnici”, projekta kojim se Rijeka priprema za EPK 2020. Program Riječkih ljetnih noći traje od 4. do 18. srpnja 2018. Prodaja ulaznica započela je 18. lipnja.

Kupcima ulaznica za Ljeto klasike, odnosno „Aidu” 27. srpnja i „Carminu Buranu” 29. srpnja u Areni u Puli, HNK Ivana pl. Zajca omogućuje gratis ulaznice za program Riječkih ljetnih noći po izboru!

Na Riječkim ljetnim noćima naći će se dva komorna koncerta, jedna crnohumorna komedija, jedna komična hit opera, performans i izložba, te Međunarodno natjecanje mladih opernih pjevača „Zinka Milanov”.

Komorni koncerti na otvorenom u organizaciji HNK Ivana pl. Zajca ugošćuju Acoustic Project te tRIo, izvodi se predstava Hrvatske drame HNK Ivana pl. Zajca ‘Predsjednice’, kao i performans/ izložba ‘Dolina’ Vlaste Delimar, a program završava operom ‘Falstaff’ u subotu, 14.7. te završnim koncertom Međunarodnog natjecanja mladih opernih pjevača ‘Zinka Milanov’ u srijedu, 18.7.
 
Riječke ljetne noći 2018:
  • 4.7. Acoustic Project, komorni koncert // Dvorište OŠ Liceo, u 21 sat
  • 8.7. Riječki puhački trio tRIo, komorni koncert // Dvorište OŠ Liceo, u 21 sat
  • 10.7. Predsjednice, predstava // Dvorište OŠ Nikola Tesla, u 21.30 sati
  • 11.7. Vlasta Delimar: Dolina, performans i izložba // HNK Ivana pl. Zajca, u 20 sati
  • 13.7. – 18.7. Međunarodno natjecanje mladih opernih pjevača ”Zinka Milanov"  // HNK Ivana pl. Zajca
  • 14.7. Falstaff, opera // HNK Ivana pl. Zajca, u 20 sati
Sve informacije o programu i ulaznicama možete pronaći OVDJE.
 
(l:rijeka2020.eu)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se