Brodogradilište Krk: sve za vaše plovilo na jednom mjestu

ŠTO, GDJE, KAKO...?
18.8.2020. 11:35:00

Brodogradilište Krk: sve za vaše plovilo na jednom mjestu
Hrvatska obala jedna od najrazvijenijih obala na Mediteranu, sa svojim brojnim uvalama, plažama, zaljevima i lukama pravi je raj za nautičare. Krstarenje je zabavna aktivnost u kojoj možete uživati zajedno s obitelji, no nakon intenzivnog ljetnog korištenja vašeg plovila, važno je na njemu napraviti servis, popraviti potrebno i skloniti ga od nepovoljnih utjecaja vremena i mora. Sve to će za vas učiniti Brodogradilište Krk koje uz navedene usluge nudi i uslugu dizanja i spuštanja brodova u more.

Posjetili smo Brodogradilište Krk, smješteno u samom centru grada Krka, i razgovarali s direktorom, gospodinom Dariom Dminićem. 
 
 
"Brodogradilište Krk jedno je od najstarijih brodogradilišta na Jadranu," - objasnio nam je gospodin Dminić, - "a posljednjih nekoliko godina sve se više okrećemo radu s modernim materijalima, poput čelika i plastike. Danas našim klijentima nudimo sve usluge vezane uz nautički turizam."
 
Koje vam sve usluge i proizvode nude pročitajte u nastavku članka. 

Dizanje i spuštanje brodova

Trebate li podignuti vaš brod radi zimskog skladištenja, nanošenja anti-fouling premaza, sitnih popravaka ili rutinskog održavanja, brodogradilište Krk vam nudi usluge spuštanja i dizanja brodova dužine do 9 metara dizalicom, a za plovila dužine do 35 metara koriste navoz
 

Remont brodova Krk

Obavlja se ovdje i remont brodova koje uključuje poslove vezane za podvodno saniranje poput brušenja, farbanja primerom i nanošenja antifoulinga te nadvodno plastificiranje oštećenja i lakiranje. Kod drvenih dijelova broda rade kalafatiranje, zamjenu oštećenih dijelova te farbanje.

Servis vanbrodskih motora

Servis brodskih motora obavezno je napraviti nakon zimskog perioda kako biste bili sigurni da ćete za vrijeme ljetnih mjeseci ne bi došlo do nenadanih kvarova.  Brodogradilište Krk pruža usluge zamjene, ugradnje i servisa brodskih i vanbrodskih motora marki Perkins, Volvo Penta, Mercruiser itd...
 

Trgovina nautičke opreme Krk

Osim kafića i ronilačkog centra u samom brodogradilištu nalazi se i trgovina nautičke opreme u kojoj ćete pronaći cijeli asortiman Hempel proizvoda, lakove, boje, primere, razrjeđivače, antivegetativne premaze i slično. Tu su i razni kitovi za drvo i plastiku, te lanci konopi, Inox cijevi i limovi...

Prodaja brodova Krk

Ponuda plovila u brodogradilištu Krk konstantno se mijenja, stoga ako ste u potrazi za jedrilicom, brdom ili čamcem, pogledajte njihovu ponudu. Sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe.

Korisnicima suhe marine gospodin Dario je preporučio: "Kako biste bili sigurni da će vaš brod biti spreman za plovidbu, javite nam se barem  desetak dana prije nego što mislite staviti brod u more."
 
Kapacitet ovog brodogradilišta je 50 brodova, a prihvaćaju sva plovila do 35 tona. Visoka stručnost osoblja, dugogodišnje iskustvo i izvrsno poznavanje brodova jamče visoku razinu kvalitete usluge. Posjetite stranice brodogradilišta Krk na portalu eKvarner.info i saznajte više o njihovoj ponudi proizvoda i usluga.
 
(I: eKvarner.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se