Prijevoz robe i tereta: Maršanić transporti prijevoznik je iz Rijeke kojem možete vjerovati

ŠTO, GDJE, KAKO...?
28.4.2021. 13:32:00

Prijevoz robe i tereta: Maršanić transporti prijevoznik je iz Rijeke kojem možete vjerovati
Dostava piva u kafiće, trgovine i restorane proces je koji zahtjeva mnogo strpljenja i spretnosti. Gradske gužve i manjak slobodnih parkirnih mjesta dodatno otežavaju ovaj već nimalo lagani posao. Vozači iz tvrtke Maršanić Transporti stručnjaci su u snalaženju po prometnim ulicama Rijeke i okolice. Bilo da se nalazite u Rijeci, Novom Vinodolskom, Krku, Cresu Lošinju ili Rabu sigurno ste na ulicama vidjeli njihove kamione. U suradnji sa Zagrebačkom pivovarom, zahvaljujući Maršanić transportima, Ožujsko pivo stiže u vaš omiljeni kafić, trgovinu ili restoran. 

Prijevoz tereta u domaćem i inozemnom prometu

Razgovarali smo s gospodinom Matijom Maršanićem, vlasnikom tvrtke Maršanić Transporti, koji nam je otkrio temeljna načela svog poslovanja. 
 

"Tijekom godina smo stekli bogato iskustvo i znanja u međunarodnom prijevozu, skladištenju i otpremi robe." - istaknuo je gospodin Maršanić i dodao - "Najnovije tehnologije, obrazovana logistika, maksimalna predanost, kvalificirani i iskusni vozači uz najnovije tehnologije koje koristimo omogućuju da maksimalno zadovoljimo potrebe i zahtjeve naših klijenata."
 

Osim prijevoza piva i kompletnog asortimana pića, tvrtka se bavi i prijevozom različitih vrsta tereta kako u domaćem tako i u inozemnom prometu. Za prijevoz koriste kamione različitog volumena teretnog prostora i nosivosti, kipere i šleper koji udovoljavaju visokim europskim standardima. Jedna od njihovih usluga je i prijevoz iverice za namještaj iz Slovenije do Rijeke i Istre. 
 

Selidbe stana, ureda i poslovnih prostora

Selite se u novi dom ili poslovni prostor? Ovismo o tome koliko stvari imate, trebat će vam kamion za selidbu. No sam proces seljenja ne mora biti stresna za vas ni za vaš novčanik. Maršanić Transporti izrazito paze na troškove prijevoza kako bi vaša selidba prošla uz što manje financijske izdatke. Na vama je samo da na vrijeme rezervirate njihov kamion za prijevoz namještaja i ostalih stvari kako biste bili sigurni da će na dan selidbe sve proteći u najboljem redu. 
 

Prodaja pijeska

Pijesak ima vrlo široku primjenu. Najčešće se koristi u građevinarstvu za proizvodnju betona, asfalta i cigli. Maršanić Transporti bave se i prodajom raznih vrsta i frakcija pijeska, u ponudi između ostalog imaju i tampon, nasipni materijal te zemlju, a posjeduju i izuzetno dobar kamion za iskope koji može prevesti do 20 kubika materijala.
 

Trebate li usluge prijevoza tereta ili namještaja pri selidbi, obratite se tvrtki Maršanić Transporti čije je sjedište u Čavlima. Više o njima saznajte na stranicama portala eKvarner.info ili ih kontaktirajte putem forme za upit
 
(I:eKvarner.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više