TRAŽIŠ? NAĐI.

Suha marina: siguran smještaj za vaše plovilo kraj Rijeke

ŠTO, GDJE, KAKO...?
21.8.2018. 15:12:12

Suha marina: siguran smještaj za vaše plovilo kraj Rijeke
Nakon što ste ljeto proveli uživajući na vašoj jedrilici, brodu ili nekom drugom plovilu, nužno je pobrinuti se za njih i tijekom zimskih mjeseci. Osim što je stalna izloženost broda suncu, vodi i soli tijekom ljeta mogla dovesti do oštećenja koja se ne mogu popraviti dok je brod u vodi, sigurno svoje plovilo ne želite prepustiti olujnom moru, kiši i vjetru. Upravo je zbog toga suha marina Rupaport u Rupi kraj Rijeke idealno rješenje za svakog vlasnika koji želi zaštititi svoje plovilo. Ovo "kopneno parkiralište brodova" omogućuje vam da svoje plovilo izvadite na suho i smjestite ga u ogradom zaštićen prostor ili halu za brodove. 

Razgovarali smo s Ivonom Odorčić koja nam je ispričala što sve Rupaport nudi vlasnicima plovila.

Transport plovila

"Kako biste zaštitili vaše plovilo od vremenskih neprilika tijekom zime svakako ga odvezite u suhu marinu." - preporučila je Ivona i nadodala: - "Rupaport raspolaže sa 7000m2 ograđenog prostora za smještaj plovila koji je pod 24-satnim video nadzorom. Sva plovila smještena kod nas su osigurana. Osim samog smještaja za plovila, vlasnicima nudimo uslugu transporta plovila iz marine do nas." 
 

Održavanje plovila Rijeka

Dok se plovilo odmara u suhoj marini obavljaju se svi poslovi vezani za čišćenje i održavanje kao i nužni popravci. Trup proda se čisti od algi, polira i premazuje zaštitnim premazima čime se produljuje njegov vijek trajanja. Također se obavlja servis i popravak motora i svi ostali nužni radovi. 

Shrink wrap zaštitna folija za plovila

Najbolji način zaštite plovila zimi svakako je Shrink wrap folija. Plovilo se omota u termoskupljajuću foliju koja se nakon termičke obrade stisne oko plovila. Visoka kvaliteta materijala omogućuje 100% zaštitu polovila od vjetra, kiše i snijega. Shrink wrap folija je otporna na UV zračenja, kidanje, kiseline i alkalije te je u potpunosti vodootporna. 
 

Smještaj plovila u zatvorenom objektu

Na prostoru suhe marine Rupaport nalazi se i hala za čuvanje plovila u zatvorenom prostoru. Hala opremljena je apsolutno svim potrebnim da osigura najbolje moguće uvjete za plovila tijekom dugih zimskih mjeseci. 

Suha marina za jedrilice i katamarane zimi

Ako je vaše plovilo veće od 12 metara, bilo da se radi o jedrilici ili katamaranu, u suhoj marini Rupaport možete ga smjestiti pod posebnim uvjetima. Pošaljite im upit i raspitajte se za smještaj vašeg plovila u suhoj marini koji vam nudi Rupaport. Na stranicama portala eKvarner.info možete pogledati ostale usluge koje vam nude. 
 
 
(I: eKvarner.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se