TRAŽIŠ? NAĐI.

RUPAPORT

Dry dock, suha marina, nautica, smještaj za plovila, Rijeka, Croatia
O NAMA

Rupaport Nautica

Rupaport suha marina nudi uslugu smještaja plovila. Nalazi se u mjestu Rupa, u blizini Rijeke. U našoj suhoj marini možemo smjestiti brodove različitih dužina.
 
Ograđeni prostor od 8.000 m2 i 24-satni video nadzor garancija su da će vaše plovilo kod nas biti zaštićeno i sigurno. Za vrijeme boravka u našoj marini sva su plovila osigurana kod osiguravajuće kuće.
 
Održavanje plovila Rijeka, Rupaport

Osim smještaja plovila možemo Vam ponuditi transport, servis i održavanje plovila kako biste se tijekom svake plovidbe osjećali sigurno.
 
Za čistoću i dugovječnost vašeg plovila nudimo usluge pranja, čišćenja i poliranja kojima ćemo ga zaštititi od preuranjenog propadanja. Želja nam je svojim klijentima ponuditi vrhunsku kvalitetu stoga zapošljavamo stručno osoblje.
Trebate li savjet ili preporuku, naš stručni tim rado će vam pomoći.

 

Rupaport suha marina Rijeka

DJELATNOSTI

 Nudimo sljedeće usluge:

PROIZVODI I USLUGE

Suhi vez | Dry dock Croatia

Produžite vijek trajanja plovilu i ugovorite vez u našoj suhoj marini. Uz nas možete biti sigurni da će vaš brod biti spreman za plovidbu u najkraćem mogućem roku. Lako ćete nas pronaći, nalazimo se u neposrednoj blizini autoceste A7.
 
Dry dock, Croatia, Rupaport

Pranje, čišćenje i poliranje plovila

Obavljamo pranje i čišćenje svih dijelova broda kako bismo ga zaštitili od korozije, vlage i oksidacije te ostalih čimbenika koji bi mu mogli skratiti vijek trajanja. Poliranje vršimo najkvalitetnijim pastama i voskom. POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu ekvarner.info
"RUPAPORT" se nalazi u ovim kategorijama
Dry dock, suha marina, suhi vez, smještaj za plovila, Rijeka, Croatia, transport, pranje i čišćenje, održavanje plovila, premazi za plovila, nautica, parking za kamione, parking za auta, parkiralište za kampere, autobuse

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se