RIPLAST RIJEKA

ALU, PVC, stolarija, vrata, prozori, vreće za smeće, folija, Rijeka, Cres, Lošinj, Krk, Rab, Pag
Naziv poslovnog subjekta:    RIPLAST RIJEKA
  Kosorci 5, Čavle 51219

Županija  Primorsko-goranska
E-mail  Kontaktirajte nas
Kontakt osoba  Marin i Ani Prančević
http://www.ekvarner.info/riplast-rijeka/
Pridruži se
RADNO VRIJEME: 07:00 - 15:00
O NAMA

ALU I PVC STOLARIJA RIPLAST RIJEKA

Riplast se bavi proizvodnjom i prodajom ALU i PVC stolarije te proizvodnjom polietilenske PEHD i PELD ambalaže široke potrošnje. Proizvodimo aluminijska i PVC vrata, prozore i ostalu stolariju ali i  trgovačke vrećice, vreće za smeće i folije u raznim bojama i dimenzijama po želji kupca.

Riplast-ovo sjedište nalazi se u Čavlima, okolica Rijeke. Poslujemo još od 1991.g. U 2016.g. posao preuzima druga obiteljska generacija te nastavlja u ostvarenju svojih poslovnih ciljeva.
 
UVIJEK OKRENUTI KORISNIKU
Prilikom proizvodnje okrenuti smo svakom korisniku. Naši proizvodi su dizajnirani i projektirani kako bi zadovoljili potrebe široke lepeze različitih kupaca.
 
NAJBOLJE CIJENA
Prilikom proizvodnje okrenuti smo svakom korisniku. Naši proizvodi su dizajnirani i projektirani kako bi zadovoljili potrebe široke lepeze različitih kupaca.
 
KOSTIMIZACIJA PROIZVODA I CIJENA
Svaki proizvod moguće je prilagoditi potrebama naših kupaca. Proizvodimo proizvode najviše kvalitete kako bi zadovoljili sve potrebe korisnika.

CILJ I MISIJA
Zadovoljan kupac = dugoročan posao.
 
OPĆI DOJAM
Mišljenja smo da će naš trend prepoznati budući i dosadašnji kupci, a od poslovnih partnera očekujemo povjerenje, potporu i daljnju suradnju.

Polietilen je otporan na vodu i kemikalije zbog čega je idealan za izradu trgovačkih vrećica, folija i vreća za smeće. Ovaj se materijal u potpunosti može reciklirati stoga su svi naši proizvodi mogu preraditi i koristiti ponovo. 
 
Osim građevinskih folija, mesarskih folija (koje posjeduju certifikate)  vrećica za smeće i trgovačkih vrećica ili tzv. tregerica u našoj ćete ponudi pronaći i sredstva za čišćenje te raznu papirnatu galanteriju koja uključuje ubruse za ruke i toaletni papir sa odgovarajućim dozatorima.
 

Našim klijentima želimo omogućiti najkvalitetnije proizvode, stoga posebno pazimo na kvalitetu sirovina i svaki detalj utehnologiji proizvodnje.

Nazovite nas ili nam pošaljite upit i saznajte više o našim proizvodima!

Trebate li vreće za smeće, trgovačke vrećice ili folije, 
u našoj ponudi naći ćete ih u raznim dimenzijama i bojama.
 

DJELATNOSTI

 • PVC stolarija Rijeka
  • rolete
  • elektromotori
  • klizne stijene
  • prozori
  • vrata
  • komarnici
   
 • Riplast
 •  
 • Krk
 • Cres
 • Lošinj
 • Rab
 • Pag
 
PROIZVODI I USLUGE

ALU i PVC stolarija - Krk, Rab, Lošinj

Naša tvrtka proizvodi PVC i ALU stolariju od najkvalitetnijih materijala. Godine iskustva u ovom poslu, moderni strojevi i stručno znanje omogućuju nam da našim klijentima ponudimo vrata i prozore od aluminija ili PVC-a modernog izgleda i izvrsne funkcionalnosti. Bavimo se i izradom roleta, a nudimo vam i elektromotore
Zatvaranjem prostora balkona, verandi ili pak zimskog vrta može Vam proširiti stambeni prostor koji ćete kosristiti tijekom cijele godine.

Pošaljite nam upit.

ALU i PVC vrata i prozori - Cres, Lošinj, Rab, Pag

Trebate li PVC ili aluminijska ulazna ili garažna vrata, naši stručni djelatnici izradit će ih prema vašim željama. Odlučite li postaviti aluminijske ili PVC  prozore na novogradnju ili zamijeniti postojeće prozore na vašem domu, naši aluminijski i PVC prozori zadovoljit će vaše potrebe. Na sve je naše prozore i vrata moguće ugraditi ALU komarice.

ALU vrata za kotlovnicu - Krk, Lošinj, Cres, Pag

Asortiman ALU stolarije osim vrata i prozora uključuje grilje, te vrata za kotlovnicu koja zadovoljavaju sve standarde i otporna su na požar te ih je moguće fiksirati i u otvorenom položaju. 

ALU i PVC klizne stijene - Cres, Krk, Rab, Pag

Povećajte dotok prirodnog svijetla u vaš dom našim kliznim stijenama. Izrađujemo ih od aluminija ili PVC u dimenzijama prilagođenim vašim potrebama.
  POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu ekvarner.info
"RIPLAST RIJEKA" se nalazi u ovim kategorijama
Aluminijska, ALU stolarija, aluminijski, ALU prozori, ALU vrata, PVC stolarija, PVC vrata, PVC prozori vreće za smeće, folija, Cres, Lošinj, Krk, Rab, trgovačke vrećice, folije, papirnata galanterija, sredstva za čišćenje, rolete, elektromotori, klizne stijene, grilje, poneštre, vrata za kotlovnicu, komorice

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se