U tijeku su prijave na radionice Male škole poduzetništva za žene

BIZZDOGAĐANJA
8.8.2019. 8:39:53

U tijeku su prijave na radionice Male škole poduzetništva za žene

Za sve žene koje razmišljaju o privatnom poduzetništvu, ali i one koje su već zaplovile u poslovne vode, a žele steći nova znanja i vještine Hrvatska gospodarska komora - Europska poduzetnička mreža (EEN) u suradnji s Međunarodnom mrežom poslovnih žena organizira novi ciklus radionica projekta "Mala škola poduzetništva za žene".

Odlični dojmovi svih uključenih u ovaj projekt motivirali su organizatore da na jesen krenu s početnim modulom Škole, gdje će polaznice doznati što im je sve potrebno za pokretanje i unaprjeđenje poslovanja

Od birokratskih procedura poput prikupljanja potrebne papirologije, biranja imena tvrtke i odabira knjigovodstvenog servisa do konkretnih tržišnih vještina poput formiranja cijene, otvaranja weba, javnog nastupa i marketinga. 
 
Radionice "Male škole poduzetništva za žene" održati će se četiri srijede u rujnu (4.,11.,18. i 25. rujna) s početkom od 9:00h. Mjesto održavanja radionica je Hrvatska gospodarska komora, Rooseveltov trg 2, Zagreb, a sudjelovanje na radionicama je besplatno.

Predavačice Male škole poduzetništva za žene su već prekaljene vlasnice vlastitih tvrtki i obrta koje iz svog iskustva pomažu drugim poduzetnicama da lakše prebole "dječje bolesti" i izbjegnu početničke greške.

Za početni modul Škole se možete prijaviti putem sljedeće poveznice

Potvrdu o sudjelovanju ćete dobiti najkasnije 10 dana prije početka Škole. S obzirom na ograničen broj mjesta, prijavite što prije. 

Sudjelovanje je obavezno na sve četiri radionice u rujnu (4.,11.,18. i 25. rujna) nakon čega se prima diploma o sudjelovanju.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati: Mijo Kovačević, tel: 01/4561763 , email: mkovacevic@hgk.hr.
 
(I: een.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se