Seminar: Upravljanje međugeneracijskim razlikama na radnom mjestu

BIZZDOGAĐANJA
4.1.2019. 10:26:00

Seminar: Upravljanje međugeneracijskim razlikama na radnom mjestu
Na ovom seminaru polaznike će se osvijestiti o generacijskim razlikama iz više perspektiva – znanstvene, poslovne, timske, individualne. Modul se bavi diskusijom  o razlozima postojanja međugeneracijskih razlika, o ulozi uvjerenja i sustava vrijednosti na timski rad te o preprekama u komunikaciji i funkcioniranju na radnim mjestima. Također nudi praktične alate i smjernice za održivo i učinkovito upravljanje ključnim segmentima generacijskih razlika. Polaznici će iskustveno doživjeti različite oblike ponašanja i uvjerenja različitih skupina generacija te će biti u mogućnosti naučeno prepoznati i implementirati u svoje radno okruženje.

Vrijeme i mjesto održavanja predavanja i radionica: 25. siječnja (09 - 16 h), FORUM Zagreb, Radnička cesta 50 – Green Gold

Kratak sadržaj seminara:

  • što znanost kaže o generacijskim razlikama?
  • profiliranje – razlike & sličnosti u sustavima vrijednosti i motivacije Baby Boomers-a, GenX, GenY i GenZ-a
  • etikete i predrasude – gdje je početak, a gdje kraj?
  • „Ja u kope ti u špade" – kako međugeneracijski jaz utječe na komunikaciju i timski rad?
  • konflikti i razine na kojima se događaju
  • kako međugeneracijske razlike pretvoriti u prednosti?
  • talenti i mentoriranje – kako postići sinergiju u različitostima?
  • kako HR (ne) doprinosi generacijskim razlikama?
  • pogled u budućnost – pripremimo se za buduće generacije
  • edukacija i upravljanje novim generacijama mladih djelatnika

Cilj seminara:

Cilj seminara je putem razmjene iskustva, promatranjem drugih, zadataka, igranja uloga i diskusije približiti različite perspektive i prepreke u komunikaciji, timskom radu i kvalitetnom mentoriranju među pripadnicima različitih skupina generacija. Fokus je stavljen i na razumijevanje značajki generacijskih skupina te pripremu za nadolazeće generacije.

Ciljna skupina:

Seminar je namijenjen svima koji žele bolje razumjeti utjecaj percepcije različitosti na radnim mjestima, od samih djelatnika pojedinaca, timova djelatnika, menadžera, voditelja odjela, menadžera za ljudske potencijale te do vlasnika poduzeća. Ako radite u timu kojeg čine pripadnici različitih generacija, upravljate takvim timom, tek formirate takav tim ili imate konfliktan tim, ovaj seminar Vam može biti koristan u smislu osvještavanja, dubljeg razumijevanja i dobivanja alata i smjernica za implementaciju učinkovitog generation managementa u Vašem okruženju.

Kotizacija:

Redovna cijena seminara: 1.590,00 kn + PDV
Promotivna cijena za uplate do 17. siječnja: 1.390,00 kn + PDV

Za prijave 3 i više osoba iz iste tvrtke odobrava se popust 10% na ukupnu cijenu seminara. Studentima i nezaposlenima odobravamo 30% popusta.
Za polaznike seminara osigurani su ručak i materijali sa seminara.
Po završetku seminara polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o uspješno završenom seminaru.

 
(l:mirakul.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se