Seminar: Služba za korisnike - Call centar

BIZZDOGAĐANJA
20.5.2019. 9:17:31

Seminar: Služba za korisnike - Call centar
Kontaktni centar, info telefon, rezervacijski centar, korisnička podrška, telesales team ili odjel reklamacija, sve su to nazivi odjela unutar organizacija zaduženih za komunikaciju s korisnicima. Zajedničko ime im je zapravo Služba za korisnike, a primarni posao briga za korisnika, prije, za vrijeme i nakon kupnje.

Cilj seminara je na vlastitim primjerima vidjeti kako trenutno kompanije (iz kojih sudionici dolaze) komuniciraju sa svojim korisnicima i koji su to konkretni pomaci i promjene koje su nužne za postizanje još boljih rezultata. Svaki sudionik će po završetku seminara imati konkretne odgovore i smjernice za uspostavu i/ili razvoj centralnog mjesta za komunikaciju s korisnicima u svojoj organizaciji. Također izradit će se, tijekom seminara i osnovne procedure i procese komunikacije koje će sudionici već sljedeći dan vrlo lako primijeniti u svom poslu.
 
Vrijeme i mjesto održavanja: 06. lipnja (od 09 do 16 h), Hotel Sheraton, Kneza Borne 2, Zagreb

Namjena

Seminar je namijenjen svima koji žele sustavno i proaktivno upravljati komunikacijom s klijentima, centralizirati komunikaciju, unaprijediti kvalitetu isporučene usluge svojim korisnicima te u konačnici povećati efikasnost i prodaju.

Način realizacije

  • PPT prezentacija, diskusija, case study, izrada razvojnog plana vlastitog kontaktnog centra.

Iz programa seminara

  • Kako organizacija trenutno komunicira s korisnicima?
  • Tko su korisnici kojima pružamo uslugu?
  • Koji su koraci za učinkovitu komunikaciju s korisnicima?
  • Kako odabrati djelatnike?
  • Kako educirati i razvijati visoko motivirane i proaktivne timove/pojedince?
  • Kako kreirati profitni centar za komunikaciju s korisnicima?

Predavač

Damirka Pongračić je trenerica poslovnih vještina i savjetnica za kontaktne centre, poslovni je put započela je kao agent u kontaktnom centru. Razvijala se kroz poslove direktne prodaje, uspostave i vođenja telesales timova, te upravljanja pozivnim centrom Iskon Interneta. Sudjelovala je u brojnim projektima uspostave, razvoja i usavršavanja kontaktnih centara u Hrvatskoj. Razvoj strategije kontaktnog centra te redizajn procesa kao i unapređenja razine efikasnosti kontakt centra područja su njezinog rada. Od travnja 2008. godine radi kao savjetnica za kontaktne centre u tvrtki Radilica d.o.o, čija je i suvlasnica. Kreiranje edukacijskih programa, razvoj i implementacija vlastitog sustava supervizije poziva, priprema i uspostava kampanja te razvoj i vođenje edukacija u domeni kontaktnih centara i odnosa s korisnicima njezina su uža specijalnost. Kolumnistica je stručnih časopisa, članica upravnog odbora Hrvatske call centar udruge, suosnivačica Contact center akademije te utemeljiteljica nagrade za izbor najboljih Kontaktnih centara i djelatnika u RH.

Kotizacija

Redovna cijena seminara iznosi: 1 390,00 kn + PDV.
 
 
(l:mapaznanja.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se