Seminar: Poslovni bonton i protokol u organizaciji događanja

BIZZDOGAĐANJA
21.12.2018. 8:14:00

Seminar: Poslovni bonton i protokol u organizaciji događanja
Seminar Poslovni bonton i protokol u organizaciji događanja održat će se 07. siječnja u Zagrebu, na adresi: Verlag Dashofer - Draškovićeva ulica 49.
 
Poslovni bonton je prije svega zdravorazumsko uljuđeno ponašanje s kolegama na poslu ali i s gostima. Kako je riječ o turizmu koji je prvenstveno uslužna djelatnost - uljuđenost postaje značajnim razlogom uspjeha ili neuspjeha. Protokol je formalno zadano i obvezujuće komuniciranju koje podrazumijeva poštovanje određenih standarda u konkretnim situacijama.

U ovom seminaru naglasak je na protokolu tvrtke/ ustanove čija pravila obuhvaćaju opća načela međuljudskih odnosa i norme uljuđenog civilizacijskog ponašanja radi općeg sklada i reda. Dio seminara posvećen je poslovnom bontonu, a dio poslovnom protokolu s posebnim naglaskom na evente (događanja). Primjena poslovnog bontona i protokola na eventima je sadržaj trećeg dijela seminara.

Ciljna skupina:

Seminar je namijenjen turističkim djelatnicima na svim razinama djelatnosti, a posebno onima u menadžmentu, marketingu, prodaji te djelatnicima koji su u neposrednoj i svakodnevnoj interakciji/komunikaciji s gostima.

Raspored seminara

 • 08:45 - 09:00 Prijam i registracija polaznika
 • 09:00 - 11:00 Bonton - značenje, principi i pravila
  • Društveni bonton - suvremeni poslovni bonton
  • Uvjeti bez kojih se ne može u poslovnom bontonu
 • 11:00 - 11:30 Pauza za kavu
 • 11:30 - 13:00 Ophođenje na radnom mjestu
  • Bonton  s gostima (u prodajnom razgovoru, pri telefoniranju, dopisivanju…)
  • Kodeksi i pravila
 • 13:00 - 14:00 Pauza za ručak
 • 14:00-16:00 Protokol ustanove, tvrtke (prigodne svečanosti, posjeti delegacija, domjenci, blagdani, čestitanja, darivanja…)
  • Planiranje,organiziranje, vođenje, kontrola i upravljanje eventom

Predavač

dr. sc. Neda Fleur Janovski već deset godina djeluje kao trener poslovnih i komunikacijskih vještina. Održala je više od 300 otvorenih i oko 60 inhouse seminara na kojima je ukupno sudjelovalo 5015 polaznika. Sažimajući svoja poslovna znanja i dugogodišnje iskustvo kreirala je dvije vlastite metode učenja: Manageship® i RealityPracticeSituation® Autor je knjige Kôd uspjeha,…

Kotizacija:

Redovna cijena seminara iznosi: 1.499,00 kn + PDV
 
 
(l:seminari.hr)


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se