Seminar: Poslovna komunikacija i poslovni bonton

BIZZDOGAĐANJA
6.6.2018. 9:26:36

Seminar: Poslovna komunikacija i poslovni bonton
Unaprijedite poslovne komunikacijske vještine u svrhu što boljeg kontakta s vanjskim korisnicima i kolegama unutar organizacije.

Svrha edukacije je steći bolje vještine profesionalne komunikacije, kako biste Vi i Vaši suradnici ostavili izvrstan dojam na druge i predstavili organizaciju u najboljem svjetlu. Naučite pravila bontona u raznim poslovnim situacijama: pristojnost i uljudnost, poštivanje kolega, poslovnih partnera i klijenata, bolje međusobno razumijevanje, poštovanje različitosti radnom mjestu, kakav utisak drugi ljudi mogu dobiti o zaposlenicima, a time i o poduzeću, kroz njihovu interpersonalnu komunikaciju. 

 • Shvatiti da su zaposlenici ogledalo tvrtke i predstavljaju vrijednost brenda vaše organizacije.
 • Razumjeti važnost pridržavanja internih smjernica o izgledu i ponašanju.
 • Naučiti kako bolje upravljati svojim i tuđim emocijama i kontrolirati bijes, kako bi se prevenirale konfliktne situacije na radnom mjestu i s klijentima.
 • Naučiti kako najbolje osobno doprinijeti strateškim ciljevima i vrijednostima vaše kompanije.
Vrijeme i mjesto održavanja seminara: 3. srpnja (10 - 16 h), Oreškovićeva 6h/1, Zagreb (dvorana Večernji list - Poslovni dnevnik)

Teme:

 • važnost dobre poslovne komunikacije i poslovnog bontona
 • komunikacijski okvir: što je komunikacija te forme poslovne komunikacije
 • neverbalna komunikacija i poštivanje internih smjernica ("kućnog reda"): odijevanje, osobna higijena, make-up, čistoća, geste, mimika, kašnjenje, trening osmijeha, ljubaznost i dr.
 • paraverbalna komunikacija i emocije: ton glasa, akcent, brzina govora, ljutnja, zajedljivost i dr.
 • stilovi komuniciranja: agresivna, pasivna, pasivno-agresivna, asertivna komunikacija
 • emocionalna inteligencija: kako upravljati svojim i tuđim emocijama i ostvariti rapport, kontrola bijesa
 • bonton, poslovna kultura i uljudnost: zlatna pravila pristojnosti
 • dobra interpersonalna komunikacija u funkciji dobrih međuljudskih odnosa u timu
 • komunikacija i etika: poštivanje različitosti ljudi, diversity na radnom mjestu
 • osobni imidž kao komunikacija brenda tvrtke i kompanijskih vrijednosti te kako se to odražava na korisnike

Kome je ovaj seminar namijenjen:

Svim zaposlenicima koji su u direktnoj usmenoj ili pisanoj komunikaciji s korisnicima/klijentima/partnerima (npr. rad u prodaji, u pozivnim centrima, turizmu...) ili rade na poziciji koja zahtijeva učestalu svakodnevnu suradnju s različitim zaposlenicima unutar organizacije.

Trajanje treninga i satnica: Trening se održava u trajanju od 10.00 do 16.00 sati, s pauzom za ručak u trajanju od sat vremena, te dvije kraće pauze tijekom dana.

Kotizacija:

Redovna cijena kotizacije iznosi 1.450 kn + PDV.
Cijena kotizacije za rane prijave i uplate do 19.6.2018. iznosi 1.000 kn + PDV.  
U cijenu kotizacije su uključeni svi radni materijali potrebni za sudjelovanje na seminaru, topli napitci, ručak u restoranu i potvrda o sudjelovanju.

Kako se prijaviti na seminar

Želite li se prijaviti za sudjelovanje u seminaru, molimo vas da ispunite online formu. Po zaprimljenoj prijavi poslati će vam se predračun za plaćanje kotizacije. Dokaz o plaćenoj kotizaciji potrebno je poslati do 2.7.2018. na email: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr kako biste osigurali svoje mjesto na seminaru. Račun ćete dobiti nakon održanog seminara.
 
 
(l:poslovni.hr)


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se