Seminar: Organizacijski sustavi motiviranja i nagrađivanja

BIZZDOGAĐANJA
9.1.2020. 9:08:32

Seminar: Organizacijski sustavi motiviranja i nagrađivanja
U današnjem dinamičnom okruženju organizacije bi trebale uzeti u obzir strategije nagrađivanja koje im omogućavaju realizaciju organizacijskih ciljeva i povećaju njezinu vrijednost. Kompilacija osobnih ciljeva koji su utkani u organizacijske ciljeve optimalna je kombinacija. Nemamo svi jednake potrebe, a samim tim niti jednake motivatore. Ako prepoznajete i razumijete ono što motivira ljude, tada u ruci imate najsnažniji alat kojim možete povećati produktivnost i postići optimalnu organizacijsku klimu.

Cilj ovog seminara je približiti vezu između motiviranja i nagrađivanja te prikazati osnovne alate, modele i mjere nagrađivanja kako bi ih polaznik primijenio u svojoj dnevnoj praksi.

Vrijeme i mjesto održavanja predavanja i radionica: 14. veljače (09-16 h), FORUM Zagreb, Radnička cesta 50 – Green Gold, Zagreb

Sadržaj seminara:

  • orijentacija organizacije na ciljeve, rezultate i izazove
  • koja je veza između motivacije i nagrađivanja? – Motivacijski i kompenzacijski karakter plaće
  • suvremeni principi i zakoni motivacije zaposlenika – praktična „to do" tablica
  • intrinzične i ekstrinzične nagrade –  primjena u poslovnoj praksi, izazovi
  • koliko platiti? Planovi plaće prema postignuću – case study
  • individualni, grupni i organizacijski  sustavi nagrađivanja zaposlenika – primjeri
  • direktne i indirektne managerske kompenzacije – primjeri
  • modeli nagrađivanja (prodajni, administrativni, operativni) – primjeri iz prakse

Cilj seminara:

Ukazati na potencijal produktivnosti koji leži u otkrivanja potreba i motivatora zaposlenika, razviti orijentaciju na ciljeve i uspjeh, dati alate za individualni razvoj planova plaće prema postignuću, dati alate za razvoj programa nagrađivanja koji je usklađen s organizacijskim ciljevima i strategijom organizacije, upoznati alate, tehnike i mogućnosti koje pružaju praktični suvremeni principi motivacije i nagrađivanja zaposlenika kako bi se povećala produktivnost i postigla optimalna organizacijska klima.

Jezgrovita i jasna prezentacija obogaćena je praktičnim primjerima iz hrvatske i svjetske prakse, kraćim problemskim zadacima i jednom studijom slučaja koji osiguravaju razumijevanje sadržaja seminara. Upoznavanje na početku osigurava razmjenu iskustava i  intenzivno korištenje sinergija grupnog rada, a izmjena aktivnosti osigurava dinamiku.

Ciljna skupina polaznika:

Edukacija je namijenjena onima koji žele održati ili stvoriti poticajnu organizacijsku klimu u kojoj se koristi maksimum kompetencija svakog zaposlenika: direktori poduzeća, voditelji ljudskih potencijala, voditelji timova, manageri ključnih kupaca, voditelji projekata te voditelji prodaje.

Kotizacija:

Redovna cijena seminara: 1.790,00 kn + PDV
Promotivna cijena za uplate do 06. veljače: 1.590,00 kn + PDV

Za prijave 3 i više osoba iz iste tvrtke odobrava se popust 10% na ukupnu cijenu seminara. Studentima i nezaposlenima odobravamo 30% popusta.
Za polaznike seminara osigurani su ručak i materijali sa seminara.
Po završetku seminara polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o uspješno završenom seminaru.

 
(l:mirakul.hr)

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se