TRAŽIŠ? NAĐI.

Prijave u tijeku za besplatnu radionicu: "Kako (p)ostati dobar kolega?"

SEMINARI I EDUKACIJE 2020.
6.11.2019. 8:49:36

Prijave u tijeku za besplatnu radionicu:  Kako (p)ostati dobar kolega?
Najveći poslovni uspjesi uvijek su rezultat timskog rada, ali raditi u timu nije uvijek jednostavno. U utorak 26. studenoga u 18 sati u Poslovnom kutku Gradske knjižnice Rijeka (Središnji odjel Palača Modello) bit će održano predavanje Tijane Debelić "Kako (p)ostati dobar kolega?" 

Sudjelovanje je otvoreno za 20 sudionika te ga je potrebno najaviti na e-mail: poslovni.kutak@gkri.hr . 

Ukoliko želimo biti uspješni u postizanju onoga što želimo, osim specifičnih znanja i vještina potrebnih za obavljanje određenog posla, potrebna nam je i suradnja s drugim ljudima i njihova motiviranost da se zajedno s nama "bore” za zajedničke ciljeve. Bilo bi sjajno kad bismo kolege mogli birati kao prijatelje, ali nažalost (ili na sreću) na radnom mjestu susrećemo svakojake vrste ljudi. Ovo predavanje bit će usmjereno na poučavanje vještina neophodnih za timski rad. "Povjerenje, komunikacijske vještine, samoregulacija, rješavanje konfliktnih situacija, osjećaj odgovornosti, ulaganje napora i motivacija” nije samo niz riječi prepisanih iz psiholoških udžbenika ili s poslovnih portala već je popis vještina koje morate razviti (ili usavršiti) ukoliko želite da vas smatraju dobrim kolegom (sa svim pozitivnim posljedicama koje taj status nosi). Dođite i osvijestite vlastite suradničke vještine i usvojite smjernice za njihovo usavršavanje. 

Tijana Debelić, psihologinja, licencirana iskustvena trenerica i psihoterapeutkinja u superviziji s desetogodišnjim iskustvom rada na području psihologije. Magistriravši s pohvalom psihologiju u Padovi, nakon nekoliko godina suradnje sa talijanskim poduzećima u području razvoja ljudskih potencijala, zbog ljubavi prema obitelji i svojim korijenima, vraća se u rodni grad gdje započinje dugogodišnju suradnju sa konzultantskim uredom Poslovni biro PBIRO d.o.o. za područje poslovne psihologije. Njezina najveća strast je pomaganje drugim ljudima da upoznaju same sebe i ostvare svoj puni potencijal. Iz tog razloga, prošle godine samostalno pokreće PSI QONSULT, psihološku konzultantsku i coaching agenciju za pojedince i poduzeća. Osim što održava individualne i grupne treninge za poduzetnike, aktivno sudjeluje i kao predavač na različitim manifestacijama jer svoje zanimanje smatra značajnim za poticanje dobrobiti društva. Svojim toplim, vedrim i profesionalnim pristupom stvara ugodnu radnu atmosferu, te sve sudionike motivira na promjenu.
 
(l:gkr.hr)
 
Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se