Okrugli stol: Iskusni poduzetnici kao mentori – primjeri dobre prakse iz Nizozemske

SEMINARI I EDUKACIJE 2022.
10.3.2020. 8:40:19

Okrugli stol: Iskusni poduzetnici kao mentori – primjeri dobre prakse iz Nizozemske
Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci u suradnji sa Centrom za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva (CEPOR) poziva vas na okrugli stol Iskusni poduzetnici kao mentori – primjer dobre prakse iz Nizozemske koji će se održati u ponedjeljak, 23. ožujka od 13 do 15 sati u Step Ri.

Na okruglom stolu, direktorica CEPOR-a, Mirela Alpeza, napravit će uvod u temu prijenosa poslovanja, dok će u nastavku nizozemski predstavnici Rob Gringhuis i Frank van Santen predstaviti nizozemsko udruženje Soundboard koje djeluje već 40 godina i okuplja 300 članova, pretežito umirovljenih poduzetnika, koji savjetuju mlađe poduzetnike u rješavanju izazova u poslovanju.

Cilj okruglog stola je diskusija na temu nizozemskog iskustva te CEPOR-ove inicijative pokretanja udruženja poduzetnika seniora u Hrvatskoj kao odgovor na potrebe poduzetnika za savjetodavnom podrškom u procesu prijenosa poslovanja.

Rezultati diskusije predstavljat će važan element u daljnjem promišljanju oko formuliranja aktivnosti i uključivanja budućih članova udruženja poduzetnika seniora u Hrvatskoj.

Više detalja u pozivu i agendi okruglog stola.

Broj sudionika je ograničen, a prijaviti se možete putem poveznice do 19. ožujka 2020.
 
(l:oldstep.uniri.hr)
 
Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se