TRAŽIŠ? NAĐI.

Prezentacija Europske poduzetničke mreže (EEN) u Rijeci

SEMINARI I EDUKACIJE 2020.
5.2.2020. 8:52:57

Prezentacija Europske poduzetničke mreže (EEN) u Rijeci
Želite započeti s izvozom? Tražite nove dobavljače? Tražite partnere za EU projekte? Prezentacija Enterprise Europe Network – EEN (Europske poduzetničke mreže) održat će se 19. veljače u Gradskoj vijećnici u Rijeci s početkom u 12:00 h.

Europska poduzetnička mreža (www.een.hr) vam omogućava da na kvalitetan, jeftin i jednostavan način potražite partnere za plasman svojih proizvoda, usluga, znanja i tehnologije u svim zemljama Europe, ali i na svim ostalim većim tržištima u svijetu. Osim kupaca možete potražiti i partnere za zajednički nastup na trećim tržištima, dobavljače sirovina, tehnologije i opreme te ulagače i partnere ze europske projekte.

Europska poduzetnička mreža sastavljena je od gotovo 600 partnerskih organizacija i institucija te pruža odlične poslovne kontakte i usluge povezivanja u više od 60 zemalja svijeta.

STEP RI kao partner u EENu vam može pomoći u vašim nastojanjima da internacionalizirate svoje poslovanje.

Prezentacija je namijenjena obrtnicima, vlasnicima i menadžerima malih i srednjih poduzeća i članovima akademske zajednice koji žele surađivati s inozemnim partnerima ili industrijom.

Sadržaj:

  • Općenito o Europskoj poduzetničkoj mreži – EEN
  • Besplatne usluge EEN-a
  • Informiranje i savjetovanje o zakonima i standardima EU, o zaštiti intelektualnog vlasništva i o izvorima financiranja
  • Edukacije i održavanje gospodarskih susreta
  • Internacionalizacija poslovanja
  • Usluge transfera tehnologije
  • Izrada profila za bazu KOMERCIJALNE ili TEHNOLOŠKE suradnje.

Trajanje: od 12 do 13 h
Rok za prijavu: 18. veljače do 12 h ili do popunjavanja mjesta
Kotizacija: ne plaća se (financirano iz projekta EEN)
 
 
(l:step.uniri.hr)

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se