TRAŽIŠ? NAĐI.

Poduzetnici, prijavite se na sjednicu o kvotama za zapošljavanje u Rijeci

SEMINARI I EDUKACIJE 2020.
10.1.2020. 8:42:12

Poduzetnici, prijavite se na sjednicu o kvotama za zapošljavanje u Rijeci
HGK – ŽK Rijeka organizira zajedničku sjednicu strukovnih skupina čije se članice primarno suočavaju s nedostatkom kvalificiranih stručnih kadrova u utorak, 14. siječnja, u 09 h u ŽK Rijeka, na adresi Bulevar oslobođenja 23.

Na sjednici će analizu Tržište rada u Hrvatskoj i Primorsko-goranskoj županiji predstaviti Zvonimir Savić, direktor Sektora za financijske institucije i ekonomske analize HGK, novi paket aktivnih mjera politike zapošljavanja predstavit će Ante Lončar, ravnatelj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a o nedostatku radne snage i liberalizaciji tržišta rada govorit će Davorko Vidović, savjetnik za radnu politiku i zapošljavanje HGK.

Sjednica se organizira u očekivanju skorog usvajanja novog Zakona o strancima, koji je na javnom savjetovanju bio u studenome te slijedom najave ukidanja kvota za zapošljavanje stranih radnika i novog modela uvoza radnika u 2020. godini.

Prijaviti se možete online prijavnicom u nastavku do petka, 10. siječnja, a sve dodatne informacije možete dobiti na tel.: 051 209 169 i e-mail: bkalokira@hgk.hr.

Prijavnicu na sjednicu o kvotama za zapošljavanje pronađite ovdje.
 
(l:hgk.hr)
 
Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se