TRAŽIŠ? NAĐI.

Poduzetnice, prijavite se na Aurora RASTEM meetup

SEMINARI I EDUKACIJE 2020.
7.11.2019. 9:01:12

Poduzetnice, prijavite se na Aurora RASTEM meetup
STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci vas poziva na Aurora #RASTEM meetup koji će se održati 11. studenog u STEP RI s početkom u 10 h.

Što je AURORA #rastem?

Program Aurora #rastem razvijen je u suradnji s Impact Hub Zagreb, PwC, Zagrebačkom burzom, Funderbeamom SEE, uz podršku Veleposlanstva SAD. Cilj programa #rastem je podržati žene (su)osnivačice tvrtki koje su u fazi rasta i spremne za financiranje. Program im putem niza aktivnosti pomaže pri pripremi pristupa investitorima i platformi Funderbeam.

  1. Lokalni #rastem događaji – lokalni promotivni događaji organizirani u suradnji s lokalnim partnerima u 5 odabranih gradova (Bjelovar, Osijek, Rijeka, Split, Zagreb). Svrha ovih događanja je omogućiti izravnu suradnju s različitim lokalnim akterima koje rade sa (su)osnivačicama tvrtki, koje mogu identificirati one koje su spremne za sudjelovanje u programu i kojima je podrška u pristupu investitorima potrebna, širiti informacije o otvorenom pozivu za sudjelovanje te ciljevima i aktivnostima programa.
  2. Otvoreni poziv – uključuje prikupljanje iskaza interesa za sudjelovanjem u programu #rastem te aktivnu promociju otvorenog poziva u medijima, kroz mreže lokalnih partnera i partnera programa.
  3. Uži izbor 10 tvrtki – usredotočen je na procjenu svih pristiglih prijava, uži izbor kandidatkinja od strane internog žirija, intervju i i odabir 10 najboljih prijaviteljica.
  4. Priprema za prezentaciju i izlaganje investitorima – uključuje aktivnosti individualnog mentoriranja i grupne radionice uz iskusne mentore i trenere iz Impact Huba Zagreb, PwC-a i Zagrebačke burze, kako bi sudionice pripremile svoj poslovni slučaj za predstavljanje investitorima.
Saznajte više o programu, iskoristite priliku za razgovor s partnerima projekta i pitajte sve što vas zanima na Aurora #rastem meetup-u.

Trajanje: od 10:00 do 12:00 h
Rok za prijavu: 08. studenoga do 16 h ili do popunjavanja mjesta
Kotizacija: ne plaća se
 
 
(l:step.uniri.hr)
 
Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se