TRAŽIŠ? NAĐI.

Pametne kuće - Sustav s kojim ćete ostvariti veliku uštedu i razmaziti sve svoje ukućane

ŠTO, GDJE, KAKO...?
26.1.2021. 12:32:00

Pametne kuće - Sustav s kojim ćete ostvariti veliku uštedu i razmaziti sve svoje ukućane
Iako u Hrvatskoj nisu toliko popularne, pametne kuće su nešto što bi svako poželio imati! One se prilagođavaju u potpunosti vašim željama, potrebama i navikama, a ujedno vam i svakodnevno olakšavaju život i štite vas od opasnosti. 

Što su uopće pametne kuće?

Pametne kuće sadrže ugrađeni centralni upravljački sustav koji služi za uštedu potrošnje energije u kući, ali pruža i komfor u kojem ćete definitivno uživati. Sustav nudi atraktivna rješenja koja udovoljavaju visokim standardima u stambenim, komercijalnim i javnim objektima. Pametna kuća prati vaše dnevne aktivnosti i na taj način se prilagođava vama i vašim ukućanima

Zamislite da vam sustav sam regulira temperaturu prema vašim uputama, da kontrolira rasvjetu i električne potrošače ili pak da sam uključuje i isključuje svjetla kako bi kuća odavala dojam da je netko u njoj dok ste vi na godišnjem odmoru?

Pametnom kućom možete upravljati pomoću različitih daljinskih upravljača, pomoću svog glasa, centralne konzole, računala, pametnih telefona i raznih bežičnih prekidača.
 
Pametne kuće cijena

Cijena pametnih kuća

Naravno da je pametna kuća velika investicija, ali ova investicija se itekako isplati.

Pametna kuća ima senzore prisutnosti instalirane u sobama koji omogućuju gašenje rasvjete ili smanjenje temperature prostora kad je prazan. Ti isti senzori se mogu koristiti i kod alarmnog sustava što znači da ne trebate kupovati odvojeni alarmni sustav.
 
Automatizacijom grijanja i hlađenja dobit ćete do 30% uštede u odnosu na klasične sustave. Uređaji koji troše puno energije, mogu se namjestiti da se automatski uključuju kad je jeftinija tarifa struje.

Osim što ćete uštedjeti na električnoj energiji, s pametnom kućom ćete uštedjeti na vremenu tako što ćete upravljati kućanskim uređajima na daljinu.

Pametna kuća ima i zaštitnu ulogu u vašem životu - ona vas upozorava prije izlaska ili spavanja da ste ostavili otvorena vrata, garažu ili prozor, a alarm i definirane utičnice se same isključuju i uključuju.
 
Pametna kuća ugradnja sustava Rijeka

Kako se montira sustav pametnih kuća?

Sustav pametnih kuća jednostavno se ugrađuje i već za nekoliko sati možete imati dom o kakvom ste oduvijek maštali.

Sustav može biti bežični i žični, a moguće ga je ugraditi uvijek. Najbolje bi bilo sustav isplanirati prije radova električara, ali on se može ugraditi u već uređene objekte.

Poduzeće Ri - Profil pruža vam usluge savjetovanja, projektiranja, izvedbe i programiranja sustava pametnih kuća. Veliki zbor opreme i dugogodišnje iskustvo omogućuje im da sustav prilagode upravo prema vašim željama i potrebama.
 
Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.
 
(I:eKvarner.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se