Otvorene prijave za Zimsku školu u CTK Rijeka

BIZZDOGAĐANJA
22.12.2017. 11:24:38

Otvorene prijave za Zimsku školu u CTK Rijeka
Pridružite nam se od 27. prosinca do 12. siječnja Zimskoj školi u CTK Rijeka
Pozovite braću sestre, prijatelje, mame, tate, bake, djedove i druge daleke rođake jer smo pripremili radionice za baš sve!

U suradnji s Društvom za zaštitu životinja Rijeka, RI Eko i Udrugom filmskih entuzijasta AnimatoRima, pripremili smo za vas 9 radionica – od filma i animacije, preko robotike i informatike do ekologije i brige o životinjama.

Odmah nakon Božića i Sv. Stjepana, okupljamo se u Centru na dvjema radionicama. Zimsku školu otvaraju AnimatoRi koji će od 27. do 29.12. održati radionicu animiranog filma za učenike i učenice od 4. do 8. razreda. 
Cijena radionice iznosi 50,00 kn po polazniku. Uz radionice izrade animiranog filma, u prvom tjednu provodimo i radionicu micro:bit za sve na koju su, kao što i sam naziv kaže – pozvani baš svi. 

Početnici, napredni, djeca, mladi, odrasli, umirovljenici. Povedite svoje mame, tate, bake, djedove, prijatelje ili djecu i uz zabavu naučite programirati uz pomoć najmanjih mikroračunala na svijetu!

U prvom tjednu nove godine, od 2. do 5. siječnja, učenici i učenice od 1. do 5. razreda učiti će o reciklaži i kreativnom iskorištavanju otpada na radionici Udruge RI Eko -  Daj 5 za reciklažu

Učenici i učenice od 1. do 4. razreda i njihovi roditelji saznat će što je sve potrebno našim psima da bi bili zdravi i sretni na radionici Male tajne za sretne njuškice koju u petak, 5. siječnja vodi Društvo za zaštitu životinja Rijeka. 
Idući dan DZZŽ organizira posjet Azilu gdje će polaznici i njihovi roditelji imati priliku upoznati pse i saznati više informacija o akcijama koje DZZŽ redovito organizira. Uz ekologiju i brigu o životinjama, učenici i učenice od 5. razreda osnovne škole do 4. razreda srednje škole učit će i o 3D modeliranju na radionici koja će biti održana od 3. do 5. siječnja.

Posljednji tjedan Zimske škole zatvaraju 4 radionice. U utorak i srijedu, 9. i 10. siječnja AnimatoRi  će održati likovno-animiranu radionicu „Što životinje sanjaju" za učenike u učenice od 2. do 5. razreda. 
Cijena radionice iznosi 30,00 kn po polazniku.
 
Od ponedjeljka, 8. siječnja, do petka, 12. siječnja učenici od 2. do 5. razreda učiti će upravljati mBot-ovima; učenici i učenice od 5. razreda osnovne škole do 4. razreda srednje škole učit će programirati Windows aplikacije u programu Visual Basic, a mladi od 16 do 30 godina pokazat će svoju kreativnu stranu na radionici izrade GIF-a.

Na radionice se možeš prijaviti putem obrasca za prijavu.

Provedite praznike s nama i naučite sve!

Zimska škola provodi se uz financijsku potporu Grada Rijeke, Primorsko-goranske županije, Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Ministarstva znanosti i obrazovanja.
 
(l:ctk-rijeka.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eKvarner.info? Imate tvrtku na Kvarneru? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eKvarner.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se